Re: Magentohosty

2
Nadeel van VPS vind ik dat je dus je Software op software op hardware draait.
Persoonlijk geloof ik meer in software op hardware, dus eigenlijk shared of dedicated zonder tussenkomst van een VM of iets dergelijks.

Magento gebruikt met name veel CPU, daar moet je de hosting voor optimaliseren. Het laden van images e.d. is het probleem niet. Een hostingpartij kan ook veel oplossen door goede caching e.d. toe te passen.

Ik gebruik http://www.nines.nl

Re: Magentohosty

3
Hallo,

Wij hebben ervaring met Magentohosty. Ik kan je mededelen dat we zeer ontevreden zijn over de diensten. In nog geen zes maanden dat we daar zitten hebben we al meer dan 20 dagen de site offline gehad, niet een uurtje maar hele dagen! Als je onbereikbaar wilt zijn moet je zeker daar wezen!

Groet,

Ilse

http://www.dropshipgids.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Magentohosty

5
tomasgento schreef:Nadeel van VPS vind ik dat je dus je software op software op hardware draait.
Dat doe je meestal. Vaak is het hardware, Linux of Unix, Apache, Plesk of een ander beheersysteem, daarboven op nog software als spamfilters, virusscanners etc. Servers en software is voor dat soort zaken gemaakt en performance hoeft hier niet minder van te worden.

Interessanter is het of techniek en software matchen en hoe de webhosting provider het indeelt. Veel webhosting providers plaatsen honderden database gestuurde websites per server. Logisch dat zo'n server problemen krijgt als een van die websites tijdelijk even gaat pieken.
Nu op mijn weblogs: