Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
Ewout
Berichten: 73
Lid geworden op: 25 januari 2013

Oproep: Online Verzendservice - meedenken met PostNL

05 maart 2013

Wij gebruiken voor het verzenden van onze brievenbusdoosjes de online verzendservice (in combinatie met een export-tool voor onze webshop) omdat je eenvoudig in 1 keer labels en postzegels op een mooi etiket print. Toch vind ik dat er nog veel te verbeteren is (zeker voor de zakelijke gebruiker), ik heb daarom contact opgenomen met de verantwoordelijke personen en gevraagd of ze het leuk zouden vinden om hierover een feedback sessie te organiseren.

Voor die sessie zoeken ze maximaal 7 mensen die professioneel gebruik maken of hebben gemaakt van de Online Verzendservice om bij PostNL thuis in Hoofddorp mee te denken over verbeter mogelijkheden. Reiskosten worden vergoed. Erg leuk/interessant denk ik, en een unieke kans om een stem te hebben in de verbetering van een product. Doe jij mee? Stuur mij even een PM, dan zorg ik dat je in contact komt met de verantwoordelijke binnen PostNL voor de details.

disclaimer: ik heb geen enkele binding met PostNL, behalve dat wij onze producten met hun versturen (pakketten via tussenpartij). Ik heb dit geïnitieerd bij PostNL omdat verbazingwekkend vaak blijkt hoeveel bedrijven open staan voor feedback als je informeert, en ik denk dat dit de allerbeste (en leukste) manier is om invloed uit te oefenen.
 
warface
Berichten: 39
Lid geworden op: 30 januari 2013

Re: Oproep: Online Verzendservice - meedenken met PostNL

05 maart 2013

Mooi initiatief en geweldig dat postNL hiervoor open staat.

Helaas ben ik zelf een rookie...dus voor mij geen optie om mee te doen maar ik zal in ieder geval nadenken over verbeterpunten en ze hier posten zodat ze evt. mee genomen kunnen worden naar het overleg!
 
BertB
Berichten: 1029
Lid geworden op: 09 maart 2012
Locatie: Callantsoog
Contacteer:

Re: Oproep: Online Verzendservice - meedenken met PostNL

05 maart 2013

Het zal wel niet in de mee-denk opdracht zitten, maar één suggestie heb ik: iets aan de prijsstelling voor brievenpost voor webwinkels doen, zonder dat je moet investeren in (achterhaalde) frankeerapparatuur!
 
Ewout
Berichten: 73
Lid geworden op: 25 januari 2013

Re: Oproep: Online Verzendservice - meedenken met PostNL

05 maart 2013

Bert, ik zou je willen uitnodigen om in persoon je standpunt kracht bij te zetten - er is geen omschreven opdracht. Dat doet misschien wel 10x meer dan een email of telefoontje.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht