Welke koppeling zouden jullie willen zien?

Biedmeer
Totaal aantal stemmen: 3 (33%)
Woocommerce
Totaal aantal stemmen: 2 (22%)
Zencart
Totaal aantal stemmen: 2 (22%)
Virtuemart (Geen stemmen)
Overig (reactie)
Totaal aantal stemmen: 2 (22%)
Totaal aantal stemmen: 9

Koppeling SendCloud & SEOshop

1
Beste webwinkeliers,

Vanaf vandaag is de koppeling tussen SendCloud en SEOshop een feit. SendCloud is een service waarbij je gemakkelijk en PostNL pakketten en brieven kan verzenden.

Door de koppeling met SEOshop wordt het voor gebruikers nog gemakkelijker om pakketten te versturen. Alle adresgegevens kunnen worden geïmporteerd met een druk op de knop. Daarna kan er gemakkelijk een PostNL label gemaakt worden. Dit scheelt je iedere dag veel tijd.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben horen we dit graag. Voor meer info kijk in de App store van SEOshop of op ons blog. http://www.sendcloud.nl/blog/

Verder zijn we benieuwd naar welke koppeling jullie het liefste zien. We hebben op dit moment koppelingen met Magento en Opencart. OScommerce en Prestashop zijn in ontwikkeling.

Met vriendelijke groet,

Rob
Dé slimme verzendservice voor online retailers, verzend gemakkelijker en goedkoper met PostNL, DHL & Same Day Delivery.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.