SEO ondersteuning

1
Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat tegen minimale kosten ons kan helpen met een SEO campagne.
Heeft iemand misschien goede ervaringen met een bedrijf laat het ons dan even weten.

BVD

Groetjes

Team Mazzelplein
Originele parfum voor groothandelsprijzen
Mazzelplein, parfummerken voor groothandelsprijzen
http://www.mazzelplein.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: SEO ondersteuning

5
ik heb het niet zo op met kleine seo bedrijfjes... het is heel lastig om het kaf van het koren te scheiden... voor hetzelfde geld kopen ze een hele lading links op foute websites... op korte termijn heb je daar succec mee... op lange termijn ben je daar niet blij mee en is het zelfs schadelijk
er zullen ook hele goede tussen zitten, maar zoals ik al zei, voor een leek klinkt alles goed (leuke site met veel voorbeelden hoe seo bedrijfjes hun diensten promoten en met uitleg wat er mis mee is: http://www.seokwakzalvers.com/) )

als ik geld zou investeren zou ik liever een tekstschrijver zoeken die regelmatig goede relevante content voor je website aanlevert... veel leuker voor je klanten (conversie!) en het helpt je ook nog eens beter te scoren in google
Think again!

Re: SEO ondersteuning

6
Onderstaande werkt al een aantal maanden voor mij.
Ze (her)schrijft alle teksten, doet SEO en ze heeft veel backup van (ex)studenten die in rechten e.d. zijn afgestudeerd.
Veel wol voor weinig geld.
Jij bepaald waar de nadruk op moet liggen en hoeveel je per maand wilt uitgeven.
Echt iemand die meedenkt en meedoet.
Mail haar maar eens en noem mijn naam maar.
Rosalie Lubberman (Google Drive) <rosalie.lubberman @ wcbcommunicatie.nl>