shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

1
Hey iedereen,
Ik kijk al een tijdje mee op het forum en heb al heel wat tips hier gehaald, en zou jullie nu dan ook om wat feedback willen vragen over mijn gloednieuw shopje: http://shop.uwhonddebaas.be
Ik vraag wel altijd feedback aan vrienden en familie, maar goed die zijn wellicht niet altijd even kritisch... De shop is nu een goede twee weken online, ik heb al wat bezoekers gehad (maar helemaal niet zoveel: 192) maar nog maar vier verkopen -> willen jullie even een kijkje nemen en heel kritisch zijn??

P.S. Waar er nu bovenaan in bruine letters staat "uw hond de baas", komt heel binnenkort een logo, maar dit is nog in de maak...

Alvast heel erg bedankt!!
http://www.rascalandchic.be - de eco dierenwinkel voor boefjes én snoesjes

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

2
Woah wat een coole site! Oke, ik spreek nu als consument, want ik heb twee honden waar ik dol op ben en ik zie allemaal dingen op de site die ik wil hebben! Ik ben dus even mijn kritische blik verloren..

Wat een geweldig idee om puzzels te verhuren. Ik heb ook wel eens een spel gekocht voor mijn honden, maar die bleken er allebei te dom voor te zijn. Dag 25 euro..
Wel mis ik wat meer informatie over het verkrijgen van de gehuurde spellen. Waar kan je ze afhalen? Of gaat het via de post? En wat kost dat dan? Waar staan uberhaubt de verzendkosten? Verzend je alleen binnen Belgie, of ook naar Nederland?

Om dit op te zoeken, ging ik op zoek naar een contact button. Die vind ik, maar dan krijg ik gelijk een hele hoop informatie over biologisch en retourneren. Hoort dat niet onder een ander kopje? In alle informatie zag ik helemaal over het hoofd dat er rechts een contactformulier staat..

Bij de diensten zou ik in de korte omschrijving al zetten dat het in omgeving waasland is. Nu moest ik eerst een dienst openen en de hele beschrijving doorlezen voor ik doorhad waar deze dienst aangeboden wordt.

Dit is wat mij als geïnteresseerde hondeneigenaar opvalt als ik je site bezoek. (Dus zonder je algemene voorwaarden door te gaan pluizen en alle kopjes onderin te openen.) Verder vind ik de lay-out leuk (een logo maakt het zeker nog aantrekkelijker) en overzichtelijk. Als ik het geld had, zou ik hier zeker bestellen.
http://www.zazuco.nl De leukste Disney gifts en collectibles! Zazuco op facebook

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

3
Bedankt voor je goede tips, je hebt gelijk: er stond nergens info over de voorwaarden voor het huren van de spelletjes en ook de verzendkosten stonden niet op de site, dit is nu dus aangepast!
Dat de veelgestelde vragen bij het contactformulier staan, is de schuld van seoshop en krijg ik zo direct niet opgelost...

Alleszins erg bedankt om eens te kijken naar de site!
http://www.rascalandchic.be - de eco dierenwinkel voor boefjes én snoesjes

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

4
Als je handig bent, kun je nog een hoop doen met dit standaard seoshop thema.

Ik zou wat beter gebruik maken van de blauwe footer, bijvoorbeeld ook twitter, je blog of een rss feed.

De teksten 'uw hond de baas' komen nogal vreemd op mij over. Misschien valt hier iets in aan te passen.

Verder misschien de over ons pagina wat interessanter maken met plaatjes, van bijv. Je eigen hond!
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

5
Mooie site. Ziet er goed uit en leuke producten.

Twee tips: link de plaatjes van de keurmerken op de homepage naar de betreffende websites. Ik wil graag weten wat de keurmerken betekenen. En omdat de naam van de shop een zin is leest dit soms wat lastig, misschien kun je deze overal vet of in een andere kleur weergeven of aan elkaar geschreven als uwhonddebaas.be zodat lezers het direct als een naam lezen en niet als logisch onderdeel van de zin.

Verder geen commentaar en heel veel succes!
Eigen webshop starten? Probeer Shoppagina nu 30 dagen gratis!

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

6
Had ik dus nog niet aan gedacht om 'uw hond de baas' te typen als uwhonddebaas.be ! Veel beter! :o
@ ricardov: heb je enig idee hoe ik de blauwe balk kan gebruiken om er ook mijn blog aan te linken? Ik vrees dat seoshop enkel voorziet in plaats voor twitter en facebook - en ik heb geen twitter :)
http://www.rascalandchic.be - de eco dierenwinkel voor boefjes én snoesjes

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

8
Ik zou je oude domein laten doorverwijzen. Ik krijg nu deze melding bij je oude url

Webshop not found.
We sincerely apologize for the inconvenience.

The shop shop.uwhonddebaas.be could not be found.

Please try again in one hour.
If this is your domain please contact us.
De leukste dierenbeeldjes bij [url=http://www.hetvaraantje.nl]Webwinkel het Varaantje[/url]

Re: shop.uwhonddebaas.be Hulp gevraagd

9
In de prijsblokken staat ipv een euro-teken of het woord euro alleen EUR.
Is dit omdat er niet voldoende ruimte is of is dit in België gebruikelijk?
Het is niet lelijk maar vind het ook niet mooi.

Als ik op een product klik op de homepage kan ik die in de winkelpand doen, toevoegen aan verlanglijstje of vergelijken. Maar hoe kan ik meer informatie hier over vinden? Bijvoorbeeld wat de inhoud is van de tandensticks?

Succes!