Even voorstellen; Online pennenwinkel

1
Hoi allemaal,

Ik lees al enige tijd mee op het forum en heb nu zelf ook maar een profiel aangemaakt. Ik en mijn familie zijn al decennia lang eigenaar van een sigaren / kantoorartikelen winkeltje in Haarlem. Zoals jullie begrijpen is dat in deze tijden niet de meeste makkelijke manier van ondernemen, dus is langzaam het idee ontstaan om een webwinkel te beginnen. Dit is http://www.deruyterpennen.nl geworden. We bieden een hoop soorten luxe pennen en de mogelijkheden om deze gratis te laten graveren.

Inmiddels al een beetje verdiept in seo en adwords, maar hoop op het forum meer dingen op te pakken.

Mvg,

Frank
Online pennenwinkel, gratis graveren
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Even voorstellen; Online pennenwinkel

5
Hallo Frank,

leuke webshop. Net even door de shop heen gelopen. Wat mij opvalt: Je geeft de bezoeker geen kans om een account aan te maken? Alleen de optie direct afrekenen bestaat.

Bezoekers die vaker een bestelling willen plaatsen zullen graag een account aanmaken. Dit om te zorgen dat men niet elke keer alle gegevens in moeten voeren.

Daarnaast is het aan te raden om de algemene voorwaarden duidelijker zichtbaar te maken en zul je tevens informatie moeten verschaffen over het retourneren van producten. De informatievoorziening op de webshop mag iets uitgebreider!

Als je met de muis over de categorie "overige" heen gaat volgt een dropdown met een tekst die niet te lezen is tot dat hier met de muis overheen gegaan wordt. daar zou ik ook nog even naar kijken.
M.Q.W.S. specialist in OpenCart webshops: http://www.mqws.nl/opencart

Re: Even voorstellen; Online pennenwinkel

9
Ik sluit me even aan bij serviesonline. Op het eerste zicht dan ziet de webwinkel er prima en leuk uit, alleen als ik dan op een pen klik dan zou ik graag bij het product zelf een popup scherm willen zien met een hoge resolutie foto (heel misschien 2 of 3 aanzichten), i.p.v. een vergrootglas mogelijkheid die je moet slepen.

Verder vindt ik het wel top dat je deze stap neemt gezien de moeilijke branche en probeert mee te lopen met de veranderende tijd.

Ik wil niet mensen hier voor het hoofd stoten maar ik denk dat de toekomst ligt in bedrijven die een fysieke winkel en een webwinkel hebben.

Groet, Daan