Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: rookwaar waterpijp leverancier?

5
Hallo iedereen.

Dit is wat ik niet snap.

Ik wil alleen shisha verkopen, ik heb begrepen dat dat onder rookwaar valt. Stel als ik dat zelf importeer en via een webwinkel verkoop, waar ik zou ik dan tegen aan lopen?

En wat als ik nou elke keer onder de 22 euro bestel, dan betaal ik geen inklaringskosten e.d. toch? Maar hoeveel accijns?

Re: rookwaar waterpijp leverancier?

7
icetea schreef:En wat als ik nou elke keer onder de 22 euro bestel, dan betaal ik geen inklaringskosten e.d. toch? Maar hoeveel accijns?
Je betaalt ze dan niet (automatisch) per transactie omdat de transactie te laag is. Maar daarmee ben je er niet, achteraf wordt duidelijk dat je per periode wel flink boven het toegestane bedrag uit komt en dus gewoon je moet houden aan de invoerrechten. En daarbij geldt net als bij de meeste belastingen, dat je ze beter vooraf had kunnen betalen. Is meestal gemakkelijker, goedkoper en veiliger.
Nu op mijn weblogs:

Re: rookwaar waterpijp leverancier?

8
Ik beheer al een paar jaar lang een goedlopende waterpijp webwinkel http://premium-hookahs.nl.
Sinds kort heb ik besloten ook een Groothandel ernaast te openen. Ook via internet te bestellen: http://waterpijp-groothandel.nl.

Het assortiment is nu nog klein, en ik wil me eerst richten op kleinere klanten. Maar indien je alsnog geïnteresseerd bent kunnen we bespreken wat ik voor je kan betekenen!

Groetjes,
Sherrief Hefny