Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

The Shop Builders
The Shop Builders
 
RRobin
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 november 2016

Homepagina, hoe kan ik dit het beste inrichten?

02 november 2016

Hallo allemaal!

Ik heb mij zonet even voorgesteld (klik). Ik heb zelf een product ontworpen en wil deze graag via een webshop gaan verkopen. Nu zit ik met (een aantal) dilemma's. Ik kan ze beter per onderwerp vragen aangezien dit later makkelijker terug te vinden is voor mensen die met dezelfde vraag zitten als ik.

Ik heb namelijk geen idee hoe ik mijn homepagina moet inrichten. Ik heb al veel op internet gezocht maar helaas nog geen duidelijk antwoord kunnen vinden, vandaar dat ik het even aan te experts vraag :). Mijn webshop draait eigenlijk om één type product, namelijk ontbijtborden. Hiervan kunnen klanten 7 verschillende varianten bestellen (allemaal met een ander plaatje), of een set van 7 waarvan je alle ontbijtborden in een set krijgt. Totaal dus 8 producten, maar nog steeds één type product.

Momenteel heb ik op mijn homepagina een slideshow met foto's van de producten. Zo zien de bezoekers gelijk waar het eigenlijk om draait. Alleen wat kan ik als beschrijving neerzetten? Moet ik iets over het "bedrijfje" zelf neerzetten of iets over het product? Ik zal het even duidelijk uitleggen, ik heb momenteel vier pagina's:

Home: nu dus nog alleen de slideshow met foto's van het product.
Ontbijtborden: Hier kunnen bezoekers informatie over de producten vinden, en deze in het winkelmandje plaatsen (in totaal 8 artikelen).
Over ons: Informatie over het bedrijfje.
Contact: Contactinformatie, adres, mail, KvK nummer etc.

Ik heb natuurlijk op tig webshops gekeken, maar ik zie nauwelijks een beschrijving/tekst staan om de homepagina. Sterker nog, vaak staan er zelfs meteen de producten...
Hebben jullie misschien een idee wat ik op de homepagina kan/moet vermelden, of moet ik het bij de slideshow houden?

Ter informatie, ik bouw mijn website met Mijnwebwinkel.nl

Alvast hartelijk bedankt!
Met vriendelijke groet,
Robin
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht