Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Allargancompany.nl
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 juni 2018

Hulp en advies nodig mbt verkoop.

03 juni 2018

Hallo Allemaal,
Ik heb een webshop onder mijn beheer en verkoop alleen Bio natuurlijke Argan en Cactusvijgolie producten. Echter de alles is 100% puur met een Eco-Cert Certificaat. Alleen mijn probleem is dat ik alles in een keer wil regelen, verkopen via bol, aan winkels, sauna’s, restaurants en voor de groot handel. Kan iemand mij helpen met wat tips, hoe het beste kan aanpakken. Zijn er hier mensen die mij willen helpen met wat connecties en ik durf wel een workshop te geven. Alvast bedankt.
Jalal,
 
Gebruikersavatar
Ugo
Berichten: 145
Lid geworden op: 31 augustus 2008
Locatie: Roermond
Contacteer:

Re: Hulp en advies nodig mbt verkoop.

04 juni 2018

Beste Jalal,

welkom in de uitdagende wereld van het ondernemerschap :-)
Als ik het zo lees en bekijk denk ik dat het belangrijk is dat je bepaalde stappen neemt, deze hoeven niet allemaal in 1x je moet groeien en de focus houden per kanaal. Als je alles in 1x zou willen doen dan zou ik een aantal mensen in dienst nemen en deze per kanaal inzetten. 

Bol.com
- een verkoop account aanmaken en je producten toevoegen

Groothandel
- koppel een systeem aan je webwinkel of maak een subdomein aan. Zet bijvoorbeeld een linkje op je huidige website met "retail login" o.i.d. 

Winkels, Sauna's Restaurants
 - Dat is een gevarieerde groep bij elkaar. Maar gezien bovenstaande, verwijs ze naar je online groothandel. Je kunt voor dit channel de telefoon pakken of gewoon langsgaan. Let in beide gevallen even op de juiste manier en momenten van contact. 

Wat betreft workshops, dit zou je natuurlijk als USP kunnen gebruiken om bijv. Sauna, Salons en wellnesscentra over te halen door workshops te geven aan personeel en klanten van deze zakelijke contacten.
~ Yvo
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht