Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
Electronixs.nl
Berichten: 699
Lid geworden op: 06 augustus 2014
Locatie: Hillegom
Contacteer:

Welk boekhoud pakket gebruiken jullie?

26 september 2018

Na 4 jaar acumulus te hebben gebruikt ben ik opzoek naar een ander administratie programma. Acumulus voldeed prima echter vind ik niet dat er genoeg doorontwikkeld wordt. In die tijd is er eigenlijk bijna niet veranderd.

Ik zoek.
-Automatische bankkoppeling (rabobank)
-Bij voorkeur Scan en Herken
-Automatisch afboeken van geïmporteerde orders (bol.com en mijnwebwinkel)

Nu heb ik even proef gedraaid met Reeleezee. Echter kan er niet in een batch worden afgeboekt. Ook import gegevens zijn beperkt en kan er niet automatisch worden afgeboekt.

E-boekhouden lijkt te voldoen echter maakt deze van de import van bol.com netjes een factuurnummer aan in e-boekhouden echter met de mijnwebwinkel koppeling wordt het ordernummer het factuurnummer in e-boekhouden waardoor er dus 2 verschillende factuurreeksen komen. Als een mijnwebwinkel klant niet zijn betaling afrond komt deze zelfs niet in de boekhouding waardoor er gaten ontstaan. Ook als een klant via factuur betaald is dit niet zichtbaar in het pakket omdat deze alleen een overzicht laat zien van facturen die door e-boekhouden uitgegeven zijn.

Nu kom ik tal van problemen tegen en vroeg me af welk pakket jullie gebruiken of wat aan te raden is. Het mag best wat kosten als het dan ook goed werkt.
Alvast bedankt voor de input
Barcode scanner - IR Thermometer - 12V Voedingen http://www.electronixs.nl
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht