Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

theshopbuilders
theshopbuilders
 
FlevoJobs
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 maart 2018

Dit is mijn webshop.

18 december 2018

Hallo allemaal,

Ik heb een unieke webshop gecreëerd waar ik best wel trots op ben. Ik verkoop gems voor het spel Lords Mobile op mijn website https://www.lordsgems.com
Mijn prijs is tweemaal hoger dan elders verkrijgbaar is. Zonder enig voorraad verdien ik per sale 20 euro bij nieuwe klanten en 16 euro bij terugkerende klanten. Dat komt omdat ik mijn terugkerende klanten 10% korting op mijn product geef. Ik heb in 10 dagen 450 unieke bezoekers en een conversie van 1% 

Reclame maak ik doormiddel van een facebook account en een Asiatisch campange systeem. Ook ben ik in gesprek met een youtuber die video's over dit spel maakt. Hij krijgt per video minstens 4000 kijkers. Om mijn link in de beschrijving te zetten vraagt hij $20 per video voor. Dat klinkt redelijk goed, maar icm met mijn conversie verwacht ik wel verlies. 


In de komende periode hoop ik te leren hoe ik mijn conversie kan verhogen naar 3-5%. Misschien zou ik mijn prijs moeten verlagen en/of omzetten naar dollars. Tevens is het aanpassen van mijn content ook wel een optie.

Nu ik hier toch ben. Bezoek mijn website en laat jouw mening op deze pagina achter :-)
Voor vacatures in Almere en omgeving http://www.FlevoJobs.nu
 
Gebruikersavatar
Eenshuistra
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 oktober 2018
Contacteer:

Re: Dit is mijn webshop.

03 januari 2019

Dag,

Ziet er netjes ik begrijp dat de doelgroep die dit product koopt precies weet wat alles inhoud?
Zelf snap ik namelijk weinig van het product dat u aanbied.

Overall nette site mag je trots op zijn :wink:
/Eenshuistra
NuTactical - voor al uw militaire uitrusting!
 
FlevoJobs
Berichten: 5
Lid geworden op: 11 maart 2018

Re: Dit is mijn webshop.

05 maart 2019

Dag,

Ziet er netjes ik begrijp dat de doelgroep die dit product koopt precies weet wat alles inhoud?
Zelf snap ik namelijk weinig van het product dat u aanbied.

Overall nette site mag je trots op zijn :wink::D

Bedankt voor je antwoord. Inmiddel krijg ik circa 20 organische bezoekers per dag. Daar ben ik lang niet ontevreden mee. Het is immers een uitermate kleine doelgroep waar ik op richt. ik ben natuurlijk nog lang niet finiancieel onafhankelijk door mijn website. Dat is wel wat mijn doel is uiteindelijk. 

Ik vind dat ik een heel goed plan heb bedacht en ga een complete makeover realiseren. Dat gaat wel geld en tijd kosten. Eigenlijk is het zo gedaan, maar geld verzamelen gaat tijd kosten :D Ten eerste ga ik toch voor een donkere look. Want dat straalt meer gaming uit. Ook Ik breid mijn assortiment uit naar meerdere producten en services. Het volgende idee vind ik zelf echt super genius: Er zijn bedrijven waar je online t-shirts kan ontwerpen en laten bedrukken nadat je hebt betaald. Als ik een paar ontwerpen van die t-shirts in een mooie banner verwerk en op mijn home pagina plaats, dan wekt het volgens mij wel een goede eerste indruk op de bezoekers.
Voor vacatures in Almere en omgeving http://www.FlevoJobs.nu
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht