Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Meld je aan voor de Shopping Awards!

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2017 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2017. Zie www.shoppingawards.nl voor meer informatie!

 
Gebruikersavatar
AdwordsRobot
Berichten: 14
Lid geworden op: 22 September 2015
Locatie: Hengelo
Contact:

Wat is de invloed van het weer op verkopen (webinar)

22 November 2016

Op 30 november in een exclusieve webinar vertelt Rosemary van AccuWeather.com welke kant de retailers op moeten om maximaal van het winterse weer te kunnen profiteren.

Als je producten verkoopt die gebonden zijn aan een bepaald seizoen of weertype, zoals zwembroeken of winterkleding, dan weet je dat het weer invloed heeft op de sales. Maar het weer heeft ook invloed op niet weer gebonden producten.

Wat doen mensen als het regent? Blijven die eerder thuis online winkelen? Of gaan ze juist TV kijken? En als het zonnig is? Gaan mensen naar buiten? Of winkelen ze juist voor bepaalde producten?

Aanmelden is gratis, maar er zijn 100 plekken om live mee te kijken. Iedereen die zich aanmeldt krijgt wel de opname en de slides toegestuurd.

Datum/tijd: 30 nov. 2016 om 20:00
Gratis aanmeldenhttps://www.adwordsrobot.com/nl/webinar/wat-is-de-invloed-van-het-weer-op-verkopen