Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Wish.com
Wish.com
 
Gebruikersavatar
libertes
Berichten: 915
Lid geworden op: 18 juni 2010
Contacteer:

23 Januari 2018: Webinar GDPR voor webwinkels

08 januari 2018

Inmiddels heeft u het vast al wel gehoord: op 25 mei 2018 moet u voldoen aan de nieuwe Europese privacywetgeving genaamd General Data Protection Regulation of Algemene Verordening Gegevensbescherming in het Nederlands. Met deze blogserie proberen wij u de nodige tips te geven om ervoor te zorgen dat uw webwinkel ook na 25 mei 2018 aan de regels voldoet!

Omdat wij hebben gemerkt dat een grote groep ondernemers aan het einde van 2017 nog met veel vragen over de GDPR zitten, bieden wij u op 23 januari 2018 tussen 19.00 en 20.30 uur (aan de vooravond van de Webwinkelvakdagen in de Jaarbeurs Utrecht) een gratis live webinar aan. Tijdens dit webinar zullen we u in een half uur op stoom brengen voor wat betreft de belangrijkste punten van de nieuwe privacywetgeving en nemen wij een uur de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Dit Webinar wordt gehouden door Bergman Juridisch Advies in samenwerking met Stichting WebwinkelKeur.

Aanmelden
U kunt zich hier gratis aanmelden voor de webinar. Ook als u op 23 januari niet live kan meekijken loont het zich om u aan te melden. U ontvangt na afloop een link van ons om de opname terug te kijken en u ontvangt daarnaast nuttige tips en aanwijzingen die u helpen om uw bedrijf klaar te zetten voor de toekomst.
WebwinkelKeur - Keurmerk + Klantbeoordelingen: Meer keurmerk voor minder
Pricemotion: Automatisch de beste prijs in jouw webwinkel
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht