Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Meld je aan voor de Shopping Awards!

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2017 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2017. Zie www.shoppingawards.nl voor meer informatie!

 
ddofborg
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 Juni 2015

20 Apr @ 16:00 [Live Webinar] Social Media Content voor E-commerce

14 April 2016

Social Media en online marketing hebben een enorme invloed gehad op de manier waarop zaken worden gedaan. In deze webinar zal Dawn Jensen u door het proces leiden van het opzetten van uw eigen social media pagina's, wat je nodig hebt om te beginnen, en hoe je een makkelijke, goede strategie opzet om online gevonden te worden.

The belangrijkste punten die besproken worden tijdens de presentatie zijn:

  • Wat u moet weten voordat u begint
  • Manieren om interactie te hebben op je social media pagina's en wat u kunt posten
  • Hoe creëer je goede content en interactieve posts

Op 20 april om 16:00 zal Dawn Jensen de online training verzorgen. Ze heeft 20 jaar ervaring in technologie training. Zij heeft Virtual Options Coaching & Training in 2001 opgericht en dit bedrijf is geëvolueerd naar een groot social media coaching en social business bedrijf. Ze heeft vele grote merken geholpen, waaronder Disney World en Tupperware.

Aanmelden is gratis via https://www.adwordsrobot.com/nl/webinar/social-media-content-voor-e-commerce

Er zijn rond 30 plekken in totaal, dus wees er op tijd bij. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, meld je toch aan, slides en opname worden gemaild.