Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

theshopbuilders
theshopbuilders
 
Wouter Hol
Moderators
Berichten: 2976
Lid geworden op: 02 september 2010
Contacteer:

Zoek je een webwinkel op basis van dropshipping ter overname?

09 april 2018

In dezelfde categorie als Zoek je een dropship leverancier? zijn ook topics die vragen om een webwinkel op basis van dropshipping niet langer toegestaan.

De reden dat we dit niet meer toestaan is de wildgroei van berichten van nieuwe leden die om zo'n webwinkel ter overname vragen. Al deze berichten hebben steeds precies dezelfde strekking; De webwinkel moet zijn logistiek dmv. dropshipping doen, wat er verkocht wordt maakt totaal niet uit, er moet ook nog eens sprake zijn van een goede marge en de kosten moeten natuurlijk laag zijn. Oftewel, er wordt om gratis geld gevraagd. Zo makkelijk werkt het in werkelijkheid natuurlijk helemaal niet. Bedenk ook; als er iemand al een webshop heeft waar vrijwel geen werk en geld in hoeft en waar toch goede marge gedraaid wordt, waarom zou die shop dan verkocht moeten worden?

Omdat al deze posts altijd onbeantwoord bleven en alleen maar spam van beunhazen die handelen in derderangs webwinkels aantrekt, zijn dit soort vragen nu niet meer toegestaan.

Mocht je zo'n topic willen openen dan zou mijn advies zijn om je eerst te realiseren dat een webwinkel hebben veel tijd en geld kost. Als je dat snapt, dan kan je beginnen met het schrijven van een goed ondernemingsplan voor jouw nieuwe webwinkel. Gaandeweg zullen de puzzelstukjes dan op z'n plek gaan vallen.