Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Chams
Berichten: 7
Lid geworden op: 10 februari 2018

Online Winkelcentrum

07 juni 2018

Geachte Webwinkelier,

Ik had het al in een andere rubriek geplaatst, maar volgens mij valt dit meer in deze rubriek op zijn plaats. Zoals de titel al zegt gaat het hier om een Online Winkelcentrum, onze visie hierop zal ik proberen te verduidelijken in deze topic.

Wij zijn namelijk van mening dat als alle webshops hun producten op een site plaatsen zij in staat zijn om hogere verkoopcijfers te behalen. Dit omdat de consument namelijk geen verschil meer ziet met onze winkelcentrum en met warenhuizen als bol.com/coolblue/wehkamp. Vergissing, er zal degelijk wel een verschil te zien zijn, omdat allemaal kleine webshops meestal gespecialiseerd zijn in maar een gebied hebben ze daar de focus continu opgelegd waardoor de kwaliteit beter zal zijn dan ergens anders. De consument zal dus weten dat het allemaal kleine webshops samengepakt zijn, maar zal het niet merken.

Aangezien wij met kleinere webshops werken zijn wij ook van plan om deze te helpen, zo kunnen wij bijvoorbeeld met elkaar om de tafel zitten om opties te bespreken van same - day delivery. of dergelijke vernieuwingen.

Het enige wat een webwinkelier moet doen is een CSV bestandje sturen met hierin de productinformatie, foto's, en prijzen. Wij zullen deze dan plaatsen op de site.

Om op de site te komen , en deze site ook levendig te houden. Vragen wij wel een prijs hiervoor: Maandelijkse huur en een commissie per verkocht product. Als openingsactie hoeft de eerste maand geen huur betaald te worden. Dit geld zal dan besteed worden aan Marketing, personeel , hosting etc. etc. om meer verkopen te realiseren.

Kortom: Wij bieden hier een kans aan om meer bezoekers en conversies voor uw site te creeeren.

Vragen/opmerkingen? mail: Chamseddine_dou@hotmail.com of stuur een priveberichtje!

Met vriendelijke groeten,

Chams
 
Wouter Hol
Moderators
Berichten: 2984
Lid geworden op: 02 september 2010
Contacteer:

Re: Online Winkelcentrum

07 juni 2018

1 topic is meer dan voldoende. Deze gaat dicht. 
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht