Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Meld je aan voor de Shopping Awards!

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2017 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2017. Zie www.shoppingawards.nl voor meer informatie!

 
Gebruikersavatar
Wouter Hol
Moderators
Berichten: 2828
Lid geworden op: 02 September 2010
Contact:

[Forumregels] Op zoek naar een naam?

16 Maart 2011

Graag willen wij je helpen bij het vinden van een goede naam voor je webshop. Echter kunnen wij niet zomaar 'out of the blue' een naam bedenken. Bovendien moet een naam echt bij je passen en het liefst vertellen wat je verkoopt. Het is niet iets wat je zomaar even bedenkt. De vraag "hoi ik ben Pietje en ik zoek een naam voor een webwinkel" zal nooit naar tevredenheid beantwoord kunnen worden.

Om er voor te zorgen dat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen, vertel je zo veel mogelijk over jouw concept webwinkel. Vertel ons;
 • Wat je gaat verkopen
 • Wat jouw sterke punten zijn. Ga je voor kwaliteit, service, prijs, luxe of juist goedkoop?
 • Wat voor gevoel, sfeer wil je uitdragen naar je klant?
 • Aan wie verkoop je? (leeftijd/regio/lifestyle)
 • Wat voor namen van andere shops of bedrijven vind je mooi en waarom?
Hoe meer je vertelt, hoe beter wij je kunnen helpen en hoe beter onze suggesties zullen zijn.

Tenslotte geldt ook hier de gouden regel dat wie helpt het meest geholpen wordt. Help dus eerst andere mensen met inspiratie en leuke ideeen in het forum en plaats vervolgens je eigen vraag. Hoe meer jij andere mensen op weg helpt, hoe meer je zelf geholpen wordt!
 • Vergelijkbare Onderwerpen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht