Pagina 1 van 1

Retour rumoer ; -)

Geplaatst: 31 januari 2019
door Mick
Leuk en leerzaam interactief artikel over retouren!
Wat kost een 'gratis' retour? Beetje bewustwording voor de consument :wink:

https://app.nos.nl/op3/pakjes/index.html

Re: Retour rumoer ; -)

Geplaatst: 03 februari 2019
door Dirkjan
Eigenlijk niets nieuws natuurlijk. En ik twijfel ook of het goed is dat de NOS er aandacht aan besteed. Die kijkt toch vooral vanuit de consument en die wil gewoon lekker kunnen retourneren dus echt kritisch zullen ze daar niet op zijn. Zelf ben ik blij dat Zalando tegenwoordig labels aan zijn kleding hangt. Want dat hele geweld van gratis verzenden en retourneren is niet alleen qua duurzaamheid maar financieel ook geen houdbare oplossing.

Re: Retour rumoer ; -)

Geplaatst: 04 februari 2019
door Electronixs.nl
 Om retouren te beperken is het ook handig om te weten waardoor er een retour komt. Een productomschrijving en afbeelding is voor de klant de enige info om te beslissen om het product wel of niet te kopen. Als het na ontvangst afwijkt wordt het geretourneerd. Soms kan het maar een klein detail zijn.

Re: Retour rumoer ; -)

Geplaatst: 03 april 2019
door Timmie1976
Deze website https://www.retourneren.nl/ geeft duidelijke informatie over het retour sturen van je bestellingen bij diverse webshops. Je kunt zoeken op de webshop waar je het product besteld hebt en dan direct via deze retour website een retourlabel aanmaken en de juiste retourformulieren. Super handig dus!