Pagina 1 van 1

winkel programma

Geplaatst: 14 november 2007
door pkramer
Hallo Forum.
Totaal nieuw zowel op dit forum als voor een mogellijke webwinkel.
Om een winkel te openen zijn er nogal enkele vraagjes.
Ik overweg voor mijn site (www.kwartels.nl) een winkel te openen. Als ik zelf een programma koop heb ik dan geen maandelijkse kosten? en hoe kan ik controleren wat het data verbuik is. Momentel betaal je een jaarlijks bedag voor het hosten van de site. Er zijn hosts die een pakket aanbieden en daar moet je dan maandelijks voor betalen.

graag heb een advies, welk pakket is goed en eenvoudig voor ca 100 artikelen en kan ik daar ook bv een gedeelte van mijn site als informatie aan toeveoegen

bedankt Peter

Geplaatst: 15 november 2007
door Dirkjan
Hoi Peter, welkom. :-)
Je vraag zijn er meerdere in elkaar. Voor je gaat vragen over dataverkeer is het belangrijk te weten wat je kiest. Als je een licensie kiest, bijvoorbeeld www.mijnwinkel.nl dan heb je niet met dataverkeer te maken omdat je winkel op hun server staat en die kosten voor hun rekening zijn.

Als je op je eigen domeinnaam zelf een winkel opent, bijv. osCommerce of Virtuemart dan zijn de kosten wel voor je rekening, en is een groter pakket met bijv 200mb ruimte en 2gigabyte dataverkeer meestal wel aan te raden ivm fotos.

Ik zou je, als je gebruiksvriendelijk wilt starten, gebaseerd op bovenstaande en dus vrij ruw genomen, adviseren om eens te kijken of www.mijnwinkel.nl een optie voor je is.