Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

theshopbuilders
theshopbuilders
 
bartjeboy
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 januari 2019
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Google Core update Florida 2

09 april 2019

Vorige maand heeft Google weer een core-update doorgevoerd (aanpassing van het algoritme om de zoekresultaten te ordenen). Eind vorige maand werd deze update, Florida 2 genaamd, omdat het in Florida nogal kan stormen, ook uitgerold over Europa. Mijn vraag is of er website eigenaren zijn die daar iets van gemerkt hebben. Voordelig of juist nadelig. 

Bij mijn eigen site merk ik vooral dat de resultaten als je zoekt op afbeeldingen nogal zijn weggezakt. 

Bartje
 
James Hardenberg
Berichten: 125
Lid geworden op: 23 maart 2017

Re: Google Core update Florida 2

13 april 2019

Wat maakt dat dalen en stijgen uit? Heb je nog niet de gewenste posities op Google - of niet meer? Werk harder aan je shop. Verhoog de relevantie of populariteit en elimineer alle mogelijke technische SEO problemen. Vervolgens pak je de beker, trek je een sprint en ga je ermee vandoor.

Of je verhoogt de conversies (als voorbeeld even; sales) en zorgt dat zoveel mogelijk binnenkomende bezoekers tevreden en met een volle winkelwagen de deur uitgaan. En het liefst dat zij de hele buurt vertellen dat jij een fantastische webshop hebt. 

Hoge posities op Google leveren niet per definitie meer omzet op. Als je doel is om hoge rankings te verkrijgen; deze fluctueren constant. Werk harder aan SEO succes om een meer standvastige positie te bemachtigen. Wees immuun voor de periodieke algoritme updates door constant te werken aan de juiste optimalisatie.

Ik weet dat je niet op zoek was naar een gratis advies, maar de vraag verbaast mij wel enigszins. 

James Hardenberg
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht