Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
bartjeboy
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 januari 2019
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Google Core update Florida 2

09 april 2019

Vorige maand heeft Google weer een core-update doorgevoerd (aanpassing van het algoritme om de zoekresultaten te ordenen). Eind vorige maand werd deze update, Florida 2 genaamd, omdat het in Florida nogal kan stormen, ook uitgerold over Europa. Mijn vraag is of er website eigenaren zijn die daar iets van gemerkt hebben. Voordelig of juist nadelig. 

Bij mijn eigen site merk ik vooral dat de resultaten als je zoekt op afbeeldingen nogal zijn weggezakt. 

Bartje
 
James Hardenberg
Berichten: 126
Lid geworden op: 23 maart 2017

Re: Google Core update Florida 2

13 april 2019

Wat maakt dat dalen en stijgen uit? Heb je nog niet de gewenste posities op Google - of niet meer? Werk harder aan je shop. Verhoog de relevantie of populariteit en elimineer alle mogelijke technische SEO problemen. Vervolgens pak je de beker, trek je een sprint en ga je ermee vandoor.

Of je verhoogt de conversies (als voorbeeld even; sales) en zorgt dat zoveel mogelijk binnenkomende bezoekers tevreden en met een volle winkelwagen de deur uitgaan. En het liefst dat zij de hele buurt vertellen dat jij een fantastische webshop hebt. 

Hoge posities op Google leveren niet per definitie meer omzet op. Als je doel is om hoge rankings te verkrijgen; deze fluctueren constant. Werk harder aan SEO succes om een meer standvastige positie te bemachtigen. Wees immuun voor de periodieke algoritme updates door constant te werken aan de juiste optimalisatie.

Ik weet dat je niet op zoek was naar een gratis advies, maar de vraag verbaast mij wel enigszins. 

James Hardenberg
 
Gebruikersavatar
Sheng
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 februari 2014
Contacteer:

Re: Google Core update Florida 2

25 april 2019

De update in Maart heb ik niets van gevoeld. Traffic en sales stabiel, maar de April deindexing bug voelde ik wel, een aanzienlijke daling van sales, maar het lijkt zich nu weer te herstellen. Hier een link met meer info hierover: https://www.seroundtable.com/google-fix ... 27397.html
Theewinkel voor losse thee: https://www.teasenz.nl
 
bartjeboy
Berichten: 6
Lid geworden op: 16 januari 2019
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Google Core update Florida 2

03 juni 2019

Het lijkt erop dat ze bij mij alletwee op bezoek zijn geweest... Nu weer redelijk normaal maar nog niet de oude.
Advertentie

Succesvolle webwinkels hebben allemaal iets gemeen; ze worden online goed gevonden! Met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) heb je de beschikking tot een grote hoeveelheid aan marketingtools die de vindbaarheid van je webwinkel vergroten. Het platform is geschikt voor on-page optimalisatie. Er zijn tags, geoptimaliseerde headings en sitemaps die automatisch door Google gevonden worden. Ook kun je tijdelijke prijsverlagingen tonen, producten exporteren naar Admarkt van Marktplaat of vergelijkingssites. Verkoop op Facebook en gebruik recensies in je voordeel. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht