Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Wish.com
Wish.com
 
fredericvdm
Berichten: 12
Lid geworden op: 18 mei 2013

Koerierdienst

15 juni 2013

Beste forumleden

nu zit ik met de vraag hoe jullie Belgen pakjes verzenden binnen en buiten België. Welke koerierdienst gebruiken jullie voor jou webshop? Het zijn pakketjes rond de 3-8kg ?
Liefst snelle levering en goedkoop.


ik dank u

Frederic
 
Gebruikersavatar
inetverhuurshop
Berichten: 197
Lid geworden op: 14 februari 2013
Locatie: Goes
Contacteer:

Re: Koerierdienst

15 juni 2013

Ik weet niet welke kanten je op wilt gaan, als je ook buiten België wilt gaan verzenden is UPS denk ik de meest prettigste partij om mee te werken. Als je een beetje redelijke aantallen doet op een jaar, heb je ook prima prijzen.

Groot voordeel is dat BE - NL - LUX meestal de eerst volgende werkdag wordt bezorgd; FR binnen 1 - 2 dagen. Allemaal met eigen UPS auto's.

bPost is natuurlijk jullie post operator, groot voordeel is bij geen gehoor het de volgende dag gerouted wordt naar een PPunt in de buurt. Ga je over de lands grenzen, wordt het overdragen aan de lokale post operator (La Poste voor FR en PostNL voor NL) doorloop tijd is dan (min) 3 werkdagen.

DHL heeft geen eigen wegvervoer netwerk in Frankrijk, maar wel degelijk snelle oplossing voor de Benelux en is degelijk met oplossingen bezig voor de consumenten aflevering (iets waar UPS nog mee achter loopt én toeslag durft te vragen bij consumenten leveringen).
Online verhuurder van: Beamers, Polaroid camera's en meer.
 
Ann-sophie
Berichten: 44
Lid geworden op: 27 juni 2013
Contacteer:

Re: Koerierdienst

19 juli 2013

Ik denk dat het er ook een beetje vanaf hangt hoeveel pakketjes je verstuurt. Ikzelf doe het met Bpost, inderdaad omdat ik het handig vind dat het bij niet-levering naar een postpunt wordt gebracht. Ik vind het zelf als klant bij andere webshops ook leuk als dit gebeurt.
UPS enz worden denk ik pas interessant als je echt veel pakketjes verstuurt.
http://www.rascalandchic.be" onclick="window.open(this.href);return false; - de eco dierenwinkel voor boefjes én snoesjes