Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

The Shop Builders
The Shop Builders
 
Lindsey
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 februari 2017

Pinautomaat voor op de markt

21 februari 2017

Dit jaar gaan wij met onze webwinkel een aantal keer op een markt staan. Nu willen wij daar ook een pinautomaat hebben en we hebben al besloten dat we deze willen gaan huren. Nu liepen we laatst tegen een praktisch probleem aan. Zo'n markt duurt altijd wel een dag en wij hopen natuurlijk op veel transacties. Hoe snel loopt zo'n pinautomaat leeg en hoe pakken jullie het opladen aan? We dachten eerst aan een powerbank, maar het pinautomaat dat wij op het oog hebben, heeft geen usb, maar stekker, dus dat werkt niet met een powerbank. Hoe zijn jullie ervaringen hiermee? Is het nodig om een pinautomaat op te laden of redt die het wel een dag lang? En als die het niet zo lang redt, hoe kun je het beste een automaat opladen op een markt?
 
DannyvdM
Berichten: 224
Lid geworden op: 17 juni 2012

Re: Pinautomaat voor op de markt

21 februari 2017

Wat zegt de leverancier van de pinautomaat die je op het oog heb? Doe dat delen door de marketingpraatfactor (aantal uur aangegeven / 2) en dan heb je denk ik wel een zeer realistisch getal, die alleen maar positief kan uitvallen. 
 
henk-k
Berichten: 1520
Lid geworden op: 08 oktober 2013

Re: Pinautomaat voor op de markt

21 februari 2017

Een dag met 2 transacties is iets heel anders dan een dag met 200 transacties. Waarom niet gewoon een 12volt -> 230 volt omvormer voor in de auto, dan heb je voldoende voor een dag.
 
Henkalweb
Berichten: 4
Lid geworden op: 19 april 2017

Re: Pinautomaat voor op de markt

19 april 2017

Advertentie

Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) maakt gebruik van een SSL-certificaat. Persoonsgegevens, betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Daarnaast heeft Lightspeed integraties met alle grote payment service providers. Met iDEAL kosten vanaf 19 cent per transactie behoort Lightspeed Payments tot de goedkoopste van Nederland! Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

 
86media
Berichten: 65
Lid geworden op: 29 april 2016
Contacteer:

Re: Pinautomaat voor op de markt

20 april 2017

Afgelopen weekend op de markt in Groningen zag ik iemand met een kastje van Payleven.
Gaat volgens mij via: https://sumup.nl/pinautomaat-kopen 
Geen idee of het wat is, maar wellicht interesant.  

edit: Payleven stopt ermee,  is nu dus sumup
 
OverOnlineBetalen
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 juli 2012
Contacteer:

Re: Pinautomaat voor op de markt

19 juni 2017

Een pinreader moet bij normaal gebruik minimaal 1 dag meegaan als deze vol is opgeladen en je kan natuurlijk een powerbank meenemen voor het geval dat. Pinreaders laadt je op via een usb kabeltje. Verder kan je de aanbieders goed vergelijken op onze site onder mobiele kassa. PinMobile is de goedkoopste!
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht