Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
Peter750
Berichten: 9
Lid geworden op: 13 november 2016

PSP en ABN

13 november 2016

Als ik een PSP bv Sisow samen met zakelijk ABN in de arm neem moet ik dan nog steeds bij ABN onderstaande betalen of neemt Sisow alles over?

iDEAL via Payment Service Provider
Entreekosten Eenmalig € 100,-
Abonnement iDEAL per maand € 40,-
iDEAL-transacties per maand 1-150 € 0,50
151-300 € 0,45
> 300 € 0,40
 
BertB
Berichten: 726
Lid geworden op: 09 maart 2012
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: PSP en ABN

13 november 2016

Je kunt je iDeal overeenkomst met ABN-AMRO volgens mij dan gewoon opzeggen. SiSow is waarschijnlijk een stuk goedkoper. Voor het accepteren van Creditcards moet je bij SiSow een apart traject doorlopen maar als je een nette winkel hebt zal dat geen probleem zijn. Informeer telefonisch bij SiSow over hoe en wat: ze zijn daar over het algemeen erg behulpzaam. Uiteraard kun je NIET je zakelijke bankrekening bij ABN AMRO opzeggen, want SiSow moet de opbrengst ergens op kwijt en stelt een zakelijke rekening als eis. Succes.
 
OverOnlineBetalen
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 juli 2012
Contacteer:

Re: PSP en ABN

14 november 2016

Beste,
De tarieven van Mollie maar ook andere psp's zijn vele malen goedkoper. Mollie rekent standaard € 0,29 voor een iDEAL transactie en dat is dus zonder volume korting en bovendien zijn er ook geen eenmalige of abonnementskosten. Je kan ook eenvoudig meer betaalmethoden opnemen zoals Bancontact (Belgie) en Giropay of Banksofort (Duitsland). Service bij een Psp zal ook veel beter zijn dan bij een grootbank. Die zijn simpelweg niet ingericht op deze niche markten.

Zeker verstandig om over te stappen maar wel eerst even live met Mollie voordat je ABN Amro afsluit.
 
BillyCatcher
Berichten: 10
Lid geworden op: 24 november 2017

Re: PSP en ABN

24 november 2017

Kan als je alles percee bij 1 partij wilt. Maar waarom niet gewoon de betalingen door een specialist laten afhandelen. Genoeg psp's en inderdaad zoals hierboven gezegt wordt niet duur. Wanneer je een psp overweegt kan ik je ook PayCheckout aanraden, ik ben daar zelf pas bij en het is een innovatieve club (ik vind het altijd fijn als ik er net wat meer uit kan halen dan alleen betaalmethodes aanbieden) en bovenal goedkoop. Geen abbo, snelle service en voor mij idiaal want ze hadden een woocommerce plugin.

Ben benieuwd wat je gaat doen?
Advertentie

Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) maakt gebruik van een SSL-certificaat. Persoonsgegevens, betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Daarnaast heeft Lightspeed integraties met alle grote payment service providers. Met iDEAL kosten vanaf 19 cent per transactie behoort Lightspeed Payments tot de goedkoopste van Nederland! Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.