Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
DEALPOINT
Berichten: 7
Lid geworden op: 14 juni 2016

Nieuwe site voor promoten van acties

31 oktober 2021

Het fenomeen ‘duur’ als het om het zoeken en vinden van klanten gaat is iets waar elke webwinkelier mee worstelt. Na ongeveer drie jaar tobben hebben wij eindelijk een systeem dat goedkoop is en waar allerlei winkeliers samen iets van kunnen maken dat werkt.
 
Op dealpoint.nl (nu nog offline) komt zeer binnenkort een platform te staan waarop elke webwinkelier tot eind 2021 gratis zijn of haar aanbiedingen kan plaatsen. Daarnaast gaan we officieel live met webwinkeldochters.nl. Die staat nu wel live. Ook tot eind 2021 gratis.
 
Op beide platforms volstaat het invullen van een kort formuliertje en een foto. Zo kan een aanbieding of een winkeldochter snel online worden gezet. Onderaan het formulier kan de winkelier de link invullen naar het desbetreffende artikel in zijn of haar eigen webwinkel.
 
Zo is een klant uw klant, rekent de klant met u af, betaalt u geen provisie en bent u tevens tot niets verlicht.
 
In principe is de reclame op de website in staat o de kosten van het platform te dragen. Goed, dat is nu even een papieren theorie, maar het kan wel. Zo kunnen de kosten voor het plaatsen van aanbiedingen op nihil of in ieder geval laag worden gehouden.
 
Met een aanbieding op dealpoint.nl of een winkeldochter op webwinkeldochters.nl die u via sociale media promoot trekt elk platform bezoekers. Op termijn moet dat er voor zorgen dat als de kwaliteit van de aanbiedingen scherp is het platform een eigen niche inneemt. Meer bezoekers, meer inkomsten uit reclame, en dus als het lukken wil een voor ondernemers gratis platform.
 
Het is een wat lange reactie op jouw vraag, maar misschien heb je er iets aan. Zodra we echt live gaan melden we ons zeker even, maar tot die tijd kan iedereen die dat wil alvast zijn of haar winkeldochters online zetten.
 
Grt,
Frank
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht