Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
JaccoJ
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 maart 2015

WEBDEVELOPER / E-COMMERCE SPECIALIST

28 maart 2015

Voor diverse nieuw op te starten en/of te verbeteren bestaande (online)retailconcepten zijn wij op zoek naar een partner in de rol van

WEBDEVELOPER / E-COMMERCE SPECIALIST (o.b.v. partnerschap)

ten behoeve van maatwerk CMS of webshops.

Heb je ervaring met internet ontwikkeling en kan je voorzien in de nieuwste en beste technieken op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), performance optimalisatie (laadtijd en stabiliteit), e-commerce optimalisatie (conversie) en gebruikersinterface ontwikkeling (UI, OOP Javascript) voor superieur maatwerk CMS of webshop dat op alle gebieden beter presteert dan een reguliere CMS of webshop die bedoeld is voor algemene toepassing?

Ben je bekent met hoogwaardig PHP programmeerwerk (OOP), maatwerk webshops (multi-nationaal/meertalig), e-commerce (conversie) optimalisatie, A/B testen en data-analyse, Performance optimalisatie (laadtijd en stabiliteit), content management systemen (CMS), zoekmachine optimalisatie, internet- en socialmedia, automatisering van bedrijfsprocessen en de beveiliging van internet applicaties?

Begrijp je dat onze onderneming in bijzondere mate afhankelijk is van de resultaten van de jouw geleverde diensten en kun je het aan dat wij jou waarderen op basis van behaalde resultaten en dat deze fors hoger uit kunnen pakken dan marktconform?

Hebben wij een “ja” op voornoemde vragen? Het wordt tijd dat wij elkaar gaan leren kennen! Vertel ons wie je bent en wat je tot op heden hebt gedaan en of je het aandurft om met ons in contact te komen. Wij leren je graag kennen tijdens een goed kop koffie ergens centraal in het land. Een compact mailtje naar info@bootsmaretail.nl is voldoende.

Wie zijn wij? ‘n Tipje van de sluier: Wij zijn een klein team bestaande uit dynamische gedreven professionals die de handen ineen hebben geslagen. Wij starten met elkaar een nieuw bureau in conceptontwikkeling en komen vanuit verschillende achtergronden welke elkaar versterken. Een ding hebben we gemeen: we beschikken over hetzelfde DNA en streven eenzelfde doel na.
 
mdvmartijn
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 april 2015

Re: WEBDEVELOPER / E-COMMERCE SPECIALIST

04 april 2015

Ik vind het altijd erg bijzonder dat bedrijven nooit een plaatsnaam in een vacature tekst vermelden.
 
JaccoJ
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 maart 2015

Re: WEBDEVELOPER / E-COMMERCE SPECIALIST

04 april 2015

Plaatsnaam is geen geheim (Hilversum) en toch ook niet relevant, wij opereren landelijk en binnen de digitale wereld zijn geen afstanden te ver http://www.webwinkelforum.nl/posting.ph ... 31&t=14323#
 
amadeo
Berichten: 12
Lid geworden op: 25 april 2015
Contacteer:

Re: WEBDEVELOPER / E-COMMERCE SPECIALIST

25 april 2015

Ik snap niet goed wat het aanbod is?
Wat krijg ik als ik bij jullie kom werken?

De skill set die jullie vragen is zeer breed en ik vraag mij af of er een persoon is die al deze zaken op PRO level kan uitvoeren. Meestal kan je niet en programeur en SEO specialist zijn.
Logo ontwerpen maak je bij http://www.customlogo.nl | Website design South East Asia http://www.logobkk.com
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht