Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
eCruitment
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 oktober 2016

Vacature Online Marketeer

10 oktober 2016

Ben jij een Online Marketeer? Voor de vacature Online Marketeer in Amsterdam zijn we per direct op zoek. Heb jij een achtergrond of ambitie om Online op te zetten bij hardgroeiende bedrijven? Lees dan verder.

BEDRIJFSPROFIEL
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende start up in Amsterdam, die nu de volgende slag wilt slaan op Online. Het hele platform staat inmiddels en hun concept is uniek in NL. Het doel is om aankomend jaar de positie in het land nog dominanter neer te zetten en om het jaar daarop de internationale stap te maken. Omdat de vraag vanuit de markt hoog is en er zich nog geen directe concurrent op de markt begeeft, is het platform nu al een groot succes. Onze opdrachtgever werkt samen met een aantal van de grootste partijen in NL.

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Als Online Marketeer zal je voor onze opdrachtgever elk mogelijk Online kanaal gebruiken om de business groter en succesvoller te maken. De harde groei die onze opdrachtgever nu al doormaakt zal versterkt worden door de juiste inzet van SEA, SEO, Analytics en meer. Verder krijg je de ruimte om zelf te kijken wat het beste zal werken en waar het budget op ingezet zal moeten worden. Omdat dit stuk van Online nog niet staat krijg je de mogelijkheid om dit geheel naar eigen inzicht op te bouwen. 

Benieuwd naar de gehele vacature? Klik dan hier
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht