Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Meld je aan voor de Shopping Awards!

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2017 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2017. Zie www.shoppingawards.nl voor meer informatie!

 
bonami
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 December 2016

Voorraadsysteem

22 December 2016

Wie kent er een goed voorraad systeem voor webshops, wat (Woocommerce of koppelbaar hiermee). Ik heb Picqer en bizzcloud gezien. Heeft iemand hier ervaring mee of tips hierin.
Alvast bedankt!

 
Gebruikersavatar
Dirkjan
Admin
Berichten: 2089
Lid geworden op: 09 Augustus 2006
Locatie: Utrecht
Contact:

Re: Voorraadsysteem

22 December 2016

Er zijn heel veel aanbieders van magazijnsoftware. Ik verzamelde ze laatst in een overzichtje. Voor kleine tot middelgrote webwinkels is Picqer inmiddels wel de bekendste/populairste, denk ik.

Bizzcloud ken ik helemaal niet en stond dus ook nog niet in mijn overzicht. Ik zal die eens onderzoeken binnenkort.
 
henk-k
Berichten: 1501
Lid geworden op: 08 Oktober 2013

Re: Voorraadsysteem

22 December 2016

Wij maken naar volle tevredenheid gebruik van Picqer!
 
Gebruikersavatar
frafra
Berichten: 977
Lid geworden op: 15 Januari 2011
Locatie: Breda

Re: Voorraadsysteem

22 December 2016

Ik vind picqer erg aan de prijs. Voor een paar tientjes meer heb je ExactOnline waarbij je ook een picklijsten e.d. hebt en direct je volledige administratie in kunt verwerken. € 300,- per maand om slechts de orders te kunnen pakken/verwerken... Wellicht mis ik iets speciaals maar in mijn ogen is dat minimaal 3x overpriced.
Advertentie

In een Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) webwinkel kun je alles bijhouden: van bestelling tot aflevering. Je kunt alle geplaatste orders, betaalde of nog te betalen orders tonen, evenals orders die nog geleverd moeten worden. Uniek is het gemakkelijke retourmanagement bij Lightspeed waarbij je creditfacturen kunt aanmaken. Ook pakbonnen en facturen kunnen gemakkelijk uitgeprint worden. Hierdoor is een apart ordermanagement systeem niet meer nodig. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.