Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
Emmy91
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 mei 2017

Xml en csv feeds

31 mei 2017

Beste,

Ik  ben opzoek naar een website maker zoals jimdo, die xml en cvs  ondersteunt, zodat ik de voorraan automatisch kan koppelen  aan mijn webshop.

Het gaat namelijk om dropzhipping,  en de leverancier levert de voorraad op deze manier automatisch aan. Nu heb ik contact gehad met jimdo, en zij geven aan dat producten echt met de hand toegevoegd moet worden en dat zij het niet ondersteunen dat het automatisch geïntegreerd word.

Kunnen jullie hier advies over geven? Bij voorbaat dank.
 
Gebruikersavatar
Neurofied
Berichten: 26
Lid geworden op: 13 februari 2017
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Xml en csv feeds

31 mei 2017

Beste Emmy91,

regelmatig wordt deze vraag aan ons gesteld. Jij bent dus niet de enige met dit probleem. De oplossing waar wij onze klanten erg blij en succesvol mee maken is een combinatie van WooCommerce en de plugin WPAllImport. Met deze combinatie kun je vrij eenvoudig via drop-shipping een website opzetten (inclusief o.a. voorraad synchronisatie).

Het nadeel echter is dat WordPress en WooCommerce in het begin iets lastiger kunnen zijn dan het systeem dat jij noemt. Het voordeel van WordPress en WooCommerce is dat er een hele mensen zijn die er mee werken en die je zouden kunnen helpen met het opzetten van je webshop.

Hopelijk kom je een stukje verder met mijn reactie. Ik wens je alvast veel succes!

Groet, Evert
Omzetspecialist voor eCommerce. Meer informatie op https://neurofied.com/