Webshop in erotica artikelen - dropshipping met goede marges

1
Vol enthousiasme ben ik kort geleden met een compagnon een webshop gestart in erotica artikelen. Een erg interessante markt, met erg goede marges. Echter hebben wij weinig met deze doelgroep en de motivatie is niet aanwezig om hier nog veel aandacht aan te besteden. Onze aandacht gaat uit naar andere webshops. Wij willen de webshop daarom graag overdragen.
  • De webshop draait net twee maanden bij CVV Shop. De kosten hiervoor zijn €39,95 per maand.
  • Het design is op maat gemaakt door een webdesigner en dus geen standaard thema. 
  • Levering is op basis van dropshipping. De leverancier heeft zeer gunstige voorwaarden, waaronder voor 23.00 uur besteld is de volgende dag geleverd (ook op zondag en maandag), marges van 30-70%, eigen pakbon bij zending, etc.
  • De webshop heeft een directe koppeling met de leverancier. Voorraad wordt automatisch bijgewerkt en orders kunnen ook automatisch worden doorgezet, zodat er geen handelingen nodig zijn voor orderverwerking.
  • Een voorraad van ruim 8000+ producten
Omzet en klantenbestand is nihil. Een mooie kans dus voor iemand die een kant-en-klare webshop wil overnemen tegen gunstige voorwaarden en zich alleen nog moet focussen op het opbouwen van een webshop in een interessante markt.

Bij interesse graag een PB.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Webshop in erotica artikelen - dropshipping met goede marges

5
Inderdaad vol enthousiasme aan begonnen, maar bijna tegelijk een andere webshop gestart met producten waar wij meer affiniteit mee hebben. Daar zijn wij de afgelopen tijd juist ook mee bezig geweest en niet met de erotica webshop. Iemand die er aandacht aan besteed, regelmatig artikelen plaatst, teksten aanpast, etc, zal er vast wel wat van kunnen maken. 

Website is ToyzToyz.nl