Pagina 1 van 1

Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

Geplaatst: 18 februari 2020
door tessieonline
Ik ben op zoek naar een goede (Nederlandse) handleiding voor Magento 2. Ik heb een vliegende start nodig om snel op dit platform thuis te raken.

Dank voor het meedenken!

Re: Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

Geplaatst: 07 juni 2020
door Sheng
Hi, een goede NL handleiding is er niet. Ik zou gewoon gaan voor een Engelse handleiding of boke, en je Magento 2 installatie in het Nederlands configureren. Dan kom je er wel uit.

Re: Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

Geplaatst: 16 maart 2022
door Richard van Delft
Een complete Nederlandse handleiding voor Magento 2 is er niet. Dat is ook lastig want door doorontwikkeling van Magento zal die al weer snel achterhaald zijn en eea is ook shopafhankelijk.

Wel kun je met de juiste zoekwoorden veel vinden voor zowel eindgebruikers als developers. Op https://www.firemultimedia.nl/category/ ... magento-2/ vind je een tiental onderdelen uitgelegd en op https://www.firemultimedia.nl/gratis-ma ... ndleiding/ kun je gratis een beknopte handleiding voor eindgebruikers downloaden.

Re: Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

Geplaatst: 04 oktober 2022
door bartjeboy
Na een overgang van Drupal naar Magento2 ben ik ook vaak op zoek naar praktische handleidingen. Waar ik in de engelstalige M2 documentatie maar geen antwoorden kon vinden op mijn vraag over attributes vond ik die wel op https://firemultimedia.nl/ dus de tips in dit topic zijn oke. Het is alleen geen complete handleiding; de  info over sommige topics moet je elders zoeken.