Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
RogierFransen
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 april 2019

Bol.com Koppelen aan Channable

06 april 2019

Afgelopen jaar zijn wij begonnen met verkopen van producten via bol.com. We groeien op dit moment erg hard en we willen de voorraden, productinformatie makkelijk in de hand kunnen houden. Uiteindelijk zou het ook mooi zijn om naar andere webwinkels uit te breiden. 

Hiervoor heb ik het programma Channable gevonden, die zowel de voorraad makkelijk bij kan houden als het uitbreiden naar andere webwinkel kan faciliteren. Alleen loop ik nu vast om mijn aanbod, die allemaal op bol.com staat te uploaden naar Channable. Weet iemand hoe dat moet?

Groet 
 
Support Channable
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 april 2019

Re: Bol.com Koppelen aan Channable

08 april 2019

Hi Rogier,

Je kan bij Channable een gratis account aanmaken om te kijken of de tool fijn is om mee te werken: https://app.channable.com/signup. Wanneer je een Channable account heb aangemaakt, kan je de volgende stappen doorlopen om jouw productinformatie in te laden bij Channable.

Om in Channable jouw productinformatie in te laden kan je jouw webwinkel koppelen met Channable. Uit jouw webwinkel halen we de basis productinformatie van jouw producten zoals de voorraad, titels en afbeelding links van jouw producten. Afhankelijk van het platform waar jouw webwinkel op draait, kan je in ons support artikel vinden hoe je de koppeling met Channable kan maken: https://support.channable.com/hc/nl/art ... -ik-items-.
Naast deze basis informatie kan je ook een extra informatie bestand in Channable toevoegen om de product informatie te verrijken. Je kan bijvoorbeeld als extra informatie de productinformatie toevoegen die je nu op Bol hebt staan. Om de productinformatie van Bol te downloaden kan je het beste de stappen uit het artikel volgen: https://leveranciers.bol.com/downloaden ... nformatie/.

Op deze manier kan je via Channable aanhaken op het aanbod dat je nu al op Bol hebt staan en mocht je een nieuwe collectie toevoegen aan je webwinkel, dan komt deze ook in Channable te staan. Je kan dan via Channable het aanbod op Bol updaten, maar natuurlijk ook uitbreiden naar andere websites.
Als je vragen hebt hierover of de stappen samen wil doorspreken, bel dan gerust naar onze gratis support service. Je kan hen bereiken via +31 (0) 30 260 08 21.

Groetjes,

Virginia - Channable Support
 
Electronixs.nl
Berichten: 726
Lid geworden op: 06 augustus 2014
Locatie: Hillegom
Contacteer:

Re: Bol.com Koppelen aan Channable

08 april 2019

Ik ben gebruiker van Channable. En ben er best tevreden over. Qua instellen is het super simpel. Wel is de prijs wat aan de hoge kant maar het bespaard ook veel werk. Wat fijn zou zijn als de webwinkel gekoppeld kon worden met Channeble. Wat ik zelf graag zou zien is dat met het complete pakket er toch vaker als 1 x per dag een update komt van de voorraad. 
Barcode scanner - IR Thermometer - 12V Voedingen http://www.electronixs.nl
 
Vossie75
Berichten: 114
Lid geworden op: 06 februari 2011

Re: Bol.com Koppelen aan Channable

04 mei 2019

als ik begrijp wil je dus in omgekeerde richting werken.
Je hebt geen webshop maar hebt enkel al je producten direct op bol.com staan?
Dus je wil met channable van bol.com downloaden en van daaruit weer naar andere kanalen sturen?

uit antwoord van channable te lezen zou dat moeten kunnen hoewel het dus wel omgekeerd is van hoe het normaal werkt.
Advertentie

Word een e-commerce entrepeneur met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop). Dé aanbieder van professionele webshops voor het MKB. Bij deze SaaS-software hoef je nooit te betalen voor updates. Ook het inhuren van dure programmeurs is niet nodig. Toch voelt elke webshop als maatwerk. Kies uit aanpasbare responsive templates en meer dan 150 koppelingen. Sluit je aan bij meer dan 10.000 ondernemers. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht