Forum regels & voorwaarden

1
Webwinkelforum is het forum voor en door webwinkeliers. Onze doelgroep zijn dus ondernemers en werknemers van webwinkels. Alles wat hen bezig houdt, mag besproken worden op dit forum.
Wij zijn geen forum voor consumenten. Klachten en/of ervaringen van consumenten over hun aankoop bij een webwinkel vallen in principe buiten de scope van ons forum. Topics geplaatst door consumenten zullen worden gesloten en verwijderd.

We proberen het forum zo toegankelijk mogelijk te houden en de regels en voorwaarden beperkt te houden maar voor de duidelijkheid toch enkele regels en voorwaarden voor gebruik van, of registratie op Webwinkel Forum.nl.

- Plaats niets waar je morgen misschien spijt van hebt.
- Houd rekening met de regels en opgelegde grenzen.
- Moderators doen hun best, maar zijn ook maar mensen.

LET OP WAT JE ZEGT!
Op het forum hechten wij veel waarde aan geschiedenis, archief en de openheid van het internet. Houd er dus rekening mee dat wat je plaatst voor altijd te vinden is, en niet door jezelf meer te verwijderen is. Zelfs indien we je account verwijderen, laten we in de regel de berichten gewoon staan. Plaats dus niets waar je morgen mogelijk al spijt van hebt! Het internet is grotendeels openbaar dus iedereen kan voor altijd teruglezen wat je plaatst!

BEPERKINGEN
Wij accepteren veel. Onderwerpen welke naast informatie ook als doel hebben om reclame te maken laten wij bijv. geregeld staan als wij denken dat er eventueel meerwaarde voor bezoekers en het forum is. Is de meerwaarde voor de bezoekers en het forum er niet, dan wordt het bericht verwijderd. Leden die enkel als doel hebben om zichzelf of het bedrijf waar zij voor werken te promoten zijn niet gewenst. Wilt u reclame maken op ons forum, dan kunt u bij het beheer bannerruimte kopen.

Ook zijn sommige andersoortige berichten niet gewenst. Zo accepteren wij van Webwinkel Forum.nl geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten.

Verder dien je je te houden aan de in Nederland van toepassing zijnde wetten en regels. Verder dien je je ten alle tijden te houden aan aanwijzingen van het beheer. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen.

Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers-informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze website.

BEHEERDERS ZIJN OOK MAAR MENSEN
De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van Webwinkel Forum.nl. Het is onmogelijk om ieder bericht te controleren. Als gebruiker of bezoeker stem je in met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. 

Nog iets onduidelijk? Vraag het de beheerders!

Re: Forum regels & voorwaarden

2
Update;
ZELFPROMOTIE;

Zelfpromotie als doel hebben tijdens gebruik van social media zoals dit forum is meestal geen goed idee. Het wekt irritatie op bij onze leden en zorgt er voor dat jouw bedrijf of product een slechte naam krijgt.

Het is in principe niet toegestaan een topic te openen of op een topic te reageren om je eigen bedrijf of dienst te promoten. Wij beschouwen dit als spam.

Maar deze mogelijkheden bieden we, mocht je het toch willen verwijzen naar je eigen site, product of dienst:

Handtekening
De enige plaats waar je een link naar je eigen site mag plaatsen is in je "handtekening". Dit is in te stellen bij "Profiel" in het bovenste menu van dit forum. Je link staat dan onder al je bijdragen aan dit forum. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat je in een post zelf een link naar je eigen site zet als dat niet relevant is voor de inhoud van je bericht.

Vraag & Aanbod
Voor onze leden hebben wij een apart vraag & aanbod gedeelte. Heb je een product of dienst aan te bieden voor webwinkeliers, of wil je bijvoorbeeld een webwinkel verkopen, dan kan je dat bij het Vraag en Aanbod gedeelte van dit forum plaatsen. Dit gedeelte is bedoelt voor onze trouwe leden. Afhankelijk van wat je aan wilt bieden tov. je bijdragen aan dit forum kunnen we besluiten om je bericht alsnog weg te halen als wij vinden dat jouw vraag of aanbod geen meerwaarde biedt voor dit forum of als wij denken dat je alleen maar even snel reclame voor jezelf komt maken. Een advertentie van iemand die verder nooit bijgedragen heeft aan het Webwinkelforum kan dus verwijderd worden als wij dat nodig vinden.
Houd er rekening mee dat leden openbaar kunnen reageren op jouw aanbod. Is je aanbod niet op orde, dan zou dit medegedeeld kunnen worden en dit is dan zichtbaar voor het hele internet.

Promotie voor de volgende zaken zijn uitdrukkelijk niet toegestaan;
- Linkbuilding
- Het werven van likes, volgers en dergelijke zaken.

Deze lijst kan op ieder moment aangepast en/of uitgebreid worden als wij daar noodzaak toe zien.

SPAM
Spammers worden zonder waarschuwing verbannen van het forum.

Onthoud dat de beste promotie voor jezelf een waardevolle bijdrage aan het forum is, waar niet alleen onze leden van kunnen leren, maar ook de duizenden bezoekers die mee lezen.

Wij gaan er van uit dat een ieder lid van ons op de hoogte is van de werking van Google, zoals in de post van Dirkjan aangegeven is. Misschien wil je niet dat jij of jouw bedrijf als spammer bekend komt te staan bij de webwinkeliers van Nederland. Als je dit niet wilt, doe dit dan ook niet.