Over ons - Colofon

1
Over ons
Webwinkel Forum.nl is eind 2005 opgericht als nieuw platform voor interactie tussen internetondernemers zoals webwinkeliers en online handelaren. Het forum heeft tot doel webwinkeliers meer interactie en informatie te bieden op het gebied van online ondernemerschap. Met ruim vijftigduizend unieke bezoekers per maand is het uitgegroeid tot één van de grootste platformen voor webwinkeleigenaren.

Uitgever Eurolutions
Webwinkel Forum.nl is net als Ecommerce News,  webwinkelopzetten.nl en de webwinkel-rubriek op Ondernemeneninternet.nl een ecommerce-uitgave van Eurolutions. Adverteren is mogelijk via de advertenties langs en boven de berichten. Zie voor meer informatie de website van de uitgever.

Eurolutions
Molensteyn 60B
3454 PT DE MEERN

Kamer van Koophandelnummer: 37102174 
BTW-nummer: NL002097294B45

Andere uitgaves zijn:
Beheer
Voor het dagelijkse beheer zijn moderators en administrators ingesteld. Momenteel zijn dit Dirkjan en Wouter Hol. Neem met een van deze mensen contact op als je vragen hebt over berichten op het forum.

Voorwaarden
Webwinkel Forum.nl biedt bezoekers de mogelijkheid te reageren. Er is toezicht, maar gezien het open karakter van de website is het een hele uitdaging om die op peil te houden. Wij zullen er alles aan doen om de sfeer, toon en informatie netjes en betrouwbaar te houden maar moeten erkennen dat we niet alle verschillende meningen en/of berichten van derden op feitelijke onjuistheden controleren. We kunnen dus niet garanderen dat informatie die op deze site staat, zelfs als deze al gezien is door moderators, altijd juist, vriendelijk en feitelijk is. Zie voor meer informatie onze voorwaarden

Samenwerking
Webwinkel Forum.nl is te allen tijde op zoek naar vriendelijke en aanvullende partners en medewerkers. Interesse in samenwerking, advertenties, moderatorschap of andere samenwerkingsmogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op.