Re: Feedback STARNIGHT Cosmetics webshop (producten en webshop)

2
- Je USP's zijn niet duidelijk in beeld. Ik zou de slider met USP's vervangen voor een vaste tekst.
- Je hebt alleen een verwijzing in de footer naar je algemene voorwaarden. In de checkout vermeld je dit niet. Hierdoor zijn de algemene voorwaarden niet van toepassing. Voeg boven je kopen knop de algemene voorwaarden toe. Dit hoeft niet meer met een vinkje. Een tekst zoals "Met het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden" is voldoende.
- Maak de Social icoontjes in de footer even groot, dit staat een beetje slordig.
https://www.firemultimedia.nl

Re: Feedback STARNIGHT Cosmetics webshop (producten en webshop)

4
Heb even snel door je website gekeken.
De homepagina vind ik mooi ingericht en ziet er professioneel uit. Wel lees ik bij de bovenkant (boven de vouw) nog niks over jullie en waarom ik bij jullie wat moet kopen. Dan lees ik verder en zie ik dat onderaan wel (hier komen echt maar weinig klanten).
Maak diervrij bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van jullie bedrijf en maak daar een doelgroep van. Dan kun je bij het bezoek op jullie website, dit direct communiceren.

Verder valt het mij op dat je website niet consistent is Nederlands en Engels. Bij producten zie ik in één keer add to cart en andere Engelse begrippen. Dit zou ik persoonlijk aanpassen naar Nederlandse taal.
Check mijn website: https://www.chsrs.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.