Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Off-Limit
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 november 2019

Webshop in sport / voeding / mindset Met advies in sportsupplementen en sportkleding

26 november 2019

Beschrijving
Twee ondernemers hebben het bedrijf Off-Limit (VOF) opgezet. De onderneming bestaat nu 2 jaar en is helemaal klaar om de markt te veroveren. De ondernemers zijn echte marketeers en zetten start ups op puur voor de doorverkoop, zodat ze zelf met andere activiteiten bezig kunnen zijn. Steeds een nieuw project met een nieuwe doelgroep.

Supplementen
Off-Limit is de specialist op het gebied van sportsupplementen, adviespakketten en online coaching. Sinds 2018 is Off-Limit gestart met als doel het informeren, amuseren, coachen en motiveren van zijn klanten en/of volgers in de categorieën Fitness, Voeding en Mindset. Naast professionaliteit en een serieuze aanpak vinden wij dat er ook ruimte moet zijn voor plezier in alles wat je doet.
Prijs-kwaliteitsverhouding
Op het gebied van supplementen zijn de ondernemers gegaan voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, hoge kwaliteit en een unieke smaakbeleving. Off-Limit wil namelijk alleen de beste ingrediënten in de supplementen. De supplementen worden meerdere malen door zowel de fabrikant als door Off-Limit zelf getest voordat deze worden toegevoegd aan het assortiment. De kwaliteit en werking van het product zijn de belangrijkste factoren voor een succes product. Om deze kwaliteit te realiseren werken wij samen met diverse gerenommeerde farmaceutische bedrijven in Nederland. Deze bedrijven voldoen aan de strenge hygiëne-eisen en zijn voorzien van de modernste apparatuur, die in combinatie met de juiste recepten garant staan voor voor hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd.
Branding
Off-Limit is een merk dat zich wilt onderscheiden van de Amerikaanse markt met het schreeuwerige imago en de foute verpakkingen. De startup gaat voor puur natuur en geen poespas. Zo heeft Off-Limit zijn eigen supplementen lijn waarvan alles uit Nederland komt met een strak en professioneel etiket (imago). Kleding van biologisch katoen en strakke shakebekers en sporttassen.
Advies
Daarnaast geeft Off-Limit ook advies opmaat of kan je een Online Coaching traject nemen om jouw doel zo goed en snel mogelijk te behalen.
Analyse
De ondernemers hebben geanalyseerd wat wil de klant en gekeken naar hoe kan je de producten het beste kunt aanbien. Dit is 2 jaar lang onderzocht en direct uitgevoerd. Alles staat dus al klaar om te beginnen. Zo kan je denken aan:
 • Complete webshop (conversie geoptimaliseerd) Woocommerce
 • Een supplementen lijn (Logo, etiket, zuivere ingrediënten)
 • Kledinglijn
 • 100 Promoters/ Influencers
 • Social media (Instagram +3k volgers, Facebook, Pinterest)
 • Mappen vol met SEO teksten die nog kunnen worden gebruikt
 • Mappen vol blogs
 • Facebook Ads die klaar staan om te gaan
 • Meer dan genoeg content om te posten
 • Strategie om een samenwerking met supermarkten aan te gaan
 • Mailing campagnes staan klaar op
[font={defaultattr}]
Richtlijnen
Al deze standaard richtlijnen/ elementen zijn dus al voor je gedaan. Hier heeft wat u (best zal inzien) heel veel tijd in gezeten, maar we deden het met liefde en zorg.
Prijs
Er is geen prijs genoemd, omdat hier geen vaste richtlijnen voor zijn. De ondernemers hebben de eerste twee jaar wel omzet gedraaid, maar dit was niet de focus. Wanneer er iets getest werd dan dan werd gekeken naar wat de reacties van de klanten waren op de supplementen, kleding en het advies. De ondernemers willen alle kosten eruit halen en daarboven komt dan nog een x bedrag dat de winst voor hen zal zijn. Bij de verkoop is het mogelijk om een paar uur begeleiding te krijgen en de ondernemers staan open voor creatieve ideeën.
Meer informatie?
Mocht u meer informatie wordt aangeraden om even een kijkje te nemen op onze website www.off-limit.nl[/font]

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.
Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.
Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.
 • Vergelijkbare Onderwerpen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht