Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Freecycling2017
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 juli 2020

Hulp met PHP in OpenCart

08 juli 2020

De website bestaat uit 150 informatieve pagina’s en de later hieraan gekoppelde OpenCart webshop.
Deze 150+ informatieve pagina’s zijn nog met puur HTML, CSS en JS gemaakt. Het is de bedoeling dat ik de code van al deze pagina’s kan kopiëren en plakken in het admin panel van OpenCart.

De bedoeling is, dat ik alles dat tussen <body> en </body> staat op elk van deze 150+ pagina’s moeten kunnen kopiëren en plakken in OpenCart. Daarbij moet alle CSS en JS die bij deze pagina’s hoort worden meegenomen. Dat zijn zowel gelinkte CSS en JS bestandjes als direct in de pagina verwerkte CS en JS scripts.

Dit alles moet gebeuren zonder dat het effect heeft op de al in OpenCart gebruikte CSS en JS, zodat er geen conflicten ontstaan. Dus als het CSS bestandje van een informatieve pagina later gebruikt wordt voor de in OpenCart geplakte pagina mag dit de CSS van de header, footer en de rest van OpenCart niet veranderen.
 
Deze aanpassing is noodzakelijk om de informatieve pagina’s exact dezelfde header en footer als de webshop te geven. De twee website delen zijn nu nog van elkaar gescheiden maar dit moet één geheel worden. Deze pagina’s moeten uiteindelijk in OpenCart admin beheert kunnen worden.
 
Anonieme vraag
Berichten: 124
Lid geworden op: 03 november 2013

Re: Hulp met PHP in OpenCart

14 juli 2020

Zet dit even in het nederlandstalige deel van het officiele opencart forum, dan heb je vermoedelijk zo antwoord. Daar zitten goede techneuten die graag helpen.
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht