Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Meld je aan voor de Shopping Awards!

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2017 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2017. Zie www.shoppingawards.nl voor meer informatie!

 
Gebruikersavatar
Wouter Hol
Moderators
Berichten: 2828
Lid geworden op: 02 September 2010
Contact:

Geen acquisitie in het webhosting forum!

17 November 2012

Bedrijven die webhosting aanbieden (met name nieuwe leden) vinden het kennelijk erg fijn om hier links te plaatsen naar hun eigen site, gezien de grote hoeveelheid spam van afgelopen tijd. Dat is niet de bedoeling. Dit voegt niets toe aan de discussie. Als je reclame wilt maken voor jezelf kan je banner ruimte kopen bij Dirkjan, de eigenaar van dit forum.

Dit forum is niet bedoelt om jezelf aan te prijzen. Verwijzen naar jezelf in een bericht is niet toegestaan. Doen alsof je een klant bij jezelf bent wordt afgestraft.

Als je webhosting aanbiedt, mag je dat in je handtekening vermelden.

Draag je veel en concreet bij aan het forum, dan kan het zijn dat we een oogje dichtknijpen. Maar dat zal niet nodig zijn, omdat de leden al vanzelf gaan zien dat jij kennis van hosting in huis hebt en vanzelf bij jou terecht zullen komen.

Dit geldt trouwens ook voor de andere forums op het webwinkelforum.
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht