Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Mick
Berichten: 843
Lid geworden op: 12 juli 2014

Retour rumoer ; -)

31 januari 2019

Leuk en leerzaam interactief artikel over retouren!
Wat kost een 'gratis' retour? Beetje bewustwording voor de consument :wink:

https://app.nos.nl/op3/pakjes/index.html
 
Gebruikersavatar
Dirkjan
Admin
Berichten: 2146
Lid geworden op: 09 augustus 2006
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Retour rumoer ; -)

03 februari 2019

Eigenlijk niets nieuws natuurlijk. En ik twijfel ook of het goed is dat de NOS er aandacht aan besteed. Die kijkt toch vooral vanuit de consument en die wil gewoon lekker kunnen retourneren dus echt kritisch zullen ze daar niet op zijn. Zelf ben ik blij dat Zalando tegenwoordig labels aan zijn kleding hangt. Want dat hele geweld van gratis verzenden en retourneren is niet alleen qua duurzaamheid maar financieel ook geen houdbare oplossing.
 
Electronixs.nl
Berichten: 761
Lid geworden op: 06 augustus 2014
Locatie: Hillegom
Contacteer:

Re: Retour rumoer ; -)

04 februari 2019

 Om retouren te beperken is het ook handig om te weten waardoor er een retour komt. Een productomschrijving en afbeelding is voor de klant de enige info om te beslissen om het product wel of niet te kopen. Als het na ontvangst afwijkt wordt het geretourneerd. Soms kan het maar een klein detail zijn.
Barcode scanner - IR Thermometer - 12V Voedingen http://www.electronixs.nl
 
Timmie1976
Berichten: 6
Lid geworden op: 08 december 2018

Re: Retour rumoer ; -)

03 april 2019

Deze website https://www.retourneren.nl/ geeft duidelijke informatie over het retour sturen van je bestellingen bij diverse webshops. Je kunt zoeken op de webshop waar je het product besteld hebt en dan direct via deze retour website een retourlabel aanmaken en de juiste retourformulieren. Super handig dus!
Advertentie

In een Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) webwinkel kun je alles bijhouden: van bestelling tot aflevering. Je kunt alle geplaatste orders, betaalde of nog te betalen orders tonen, evenals orders die nog geleverd moeten worden. Uniek is het gemakkelijke retourmanagement bij Lightspeed waarbij je creditfacturen kunt aanmaken. Ook pakbonnen en facturen kunnen gemakkelijk uitgeprint worden. Hierdoor is een apart ordermanagement systeem niet meer nodig. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht