Gezocht: Student die affiniteit heeft met Magento

1
Hallo,

Wij zijn op zoek naar een student (goedkope kracht) die graag Magento installatie configureert. Wij willen een webshop starten alleen hebben minimale kennis van Magento. Natuurlijk kunnen wij dit onszelf aanleren, alleen is hier helaas geen tijd voor. Dus zijn wij op zoek naar bijvoorbeeld een student die samen met ons de Magento installatie kan verzorgen.

We hebben inmiddels een installatie uitgevoerd incl sample data. Alleen moet deze nu gefinetuned worden. Denk hierbij aan de homepage inrichting, producten toevoegen, Ideal koppeling enz. Zo zijn er nog een aantal wensen die in de loop der tijd uitgevoerd moeten worden.

Hopelijk is hier iemand aanwezig die met ons een relatie voor langere tijd aan wil gaan, waarin diegene de webshop kan omtoveren tot een webshop volledig naar ons idee.

Denk jij dat dit een mooie klus is voor bijvoorbeeld naast je studie, neem dan contact met ons op voor nadere uitleg en eventuele kennismaking. Daarbij kun je aangeven waarom jij juist geschikt bent voor deze klus.

We horen graag van je.

Groet,
Johan en Niek