Uniek webshop Druppellader.info te koop

1
Via deze weg bieden wij een shop te koop aan. Deze shop is een specialisatie van een niche uit onze algemene webwinkel. Omdat we besloten hebben onze focus te leggen op de algemene webwinkel zetten wij deze unieke shop te koop voor geïnteresseerden.

Deze shop levert acculaders voor de automotive branche. Alle grote bekende merken staan in deze shop en hebben zeer concurrerende prijzen. Eventueel is dit aanbod zeker nog uit te breiden. Inmiddels draait de shop nu bijna een jaar zonder betaald campagne en ranked deze op verschillende producten al in de top 5 a 10.
Alle teksten zijn zelf geschreven en de product foto's zijn zelf geoptimaliseerd vanuit photoshop. Er zijn een aantal orders binnengekomen, maar deze is laag. Hiervoor zou de nieuwe eigenaar een combinatie van betaalde campagnes en organische zoek volume de boel flink op kunnen krikken. 

Klanten kunnen betalen via een Pay provider, welke nu ingesteld staat op mollie. Een andere pp kunnen wij eventueel bij overdracht implementeren. Het systeem is gebouwd op OpenCart 2 en heeft een premium template waarop de site is opgebouwd. Daarnaast krijgt u verschillende betaalde modules erbij. Het systeem heeft geen tot zeer weinig onderhoud nodig en draait zeer stabiel. Nieuwe orders worden automatisch gemaild naar de admin en de klant. Er draait vanaf het begin Analytics voor deze webshop en wordt dus ook aan de nieuwe klant overgedragen. 

Extra en mogelijkheden
De nieuwe eigenaar kan besluiten het aanbod ergens anders in te kopen of compleet om te gooien. Echter bieden wij ook de mogelijkheid dat de nieuwe eigenaar in overleg producten bij ons inkoopt of gebruik kan en mag maken van onze dropshipping. Onze dropshipping betekend dat wij de orders  versturen naar jouw klant en de klant wordt door de vervoerder automatisch op de hoogte gesteld van de status van zijn/haar pakket. Dit gebeurt geheel white label.

De keus is geheel aan de nieuwe klant. Ons assortiment is dusdanig groot dat het huidige aanbod x5 kan worden mits de nieuwe eigenaar er tijd in wilt steken. Naast de bovenstaande mogelijkheden kunnen wij de shop eventueel uitbreiden gezien wij nog zaken doen met de ontwikkelaar. Als partner van ons kunnen wij een ieder begeleiden bij het onderhouden van de shop.

Op dit moment staat de shop live en is deze bruikklaar. Met de juiste details kan een nieuwe eigenaar hier serieus veel geld mee verdienen. De producten zijn zeer populair in deze branche. De kosten van deze shop zitten op zo'n €1500,- excl betaalde modules en producten invoer etc. We willen niet de hoofdprijs maar wel een fatsoenlijk bod.

Wat krijg ik bij aankoopVolledige shop zoals deze er nu staat. Domeinnaam wordt overgedragen en host wordt in overleg overgezet. Kan eventueel blijven waar het nu staat of we kunnen het elders neer laten zetten.

Stats heeft deze site qua bezoekers niet veel maar er zijn wel reeds een aantal verkopen geweest.

Prijs: Bieden

Betaling via:
Paypal, Bank of iets anders

Re: Uniek webshop Druppellader.info te koop

3
Hij staat nog wel te koop ja. Ik heb meer geïnteresseerde in het dropshopping gebeuren dan de website. De shop bevat veel werk wat manueel gedaan is met seo optimalisatie als belangrijke factor. Met de juiste wil en eventueel indien gewenst onze kennis kan je hier zeer leuk mee verdienen. Als je geïnteresseerd bent kunnen we wellicht wel even praten telefonisch.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.