e-mail marketing

1
Hallo allemaal,

Ik ben sinds vandaag nieuw op het forum. Ik heb sinds half januari een webwinkel met nagelproducten.
De webwinkel is nu aardig compleet en naar mijn zin, maar nu worstel ik met het reclame-aspect.

Ik sta al in diverse zoekmachines, krijg best veel bezoekers en bestellende klanten, maar er kan natuurlijk altijd nog bij.

Heeft iemand van jullie ervaing met e-mail campagnes? Waar kan ik bijvoorbeeld vinden of mensen wel of geen reclame (spam) willen ontvangen van leveranciers? Je kan bij de KVK informatie opvragen over bedrijven, maar het is mij niet duidelijk of zij dit willen ontvangen. Bovendien de vraag of je dit ongevraagd mag verzenden.

Graag hoor ik het van jullie. Ook andere suggesties zijn welkom!!

Groetjes.


http://www.sweetbeauty.nl, alles voor nagels

Re: e-mail marketing

2
Je kan op je site een aanmeldformulier plaatsen waar je klanten zich aan kunnen melden. Er moet dan ook een plek zijn waar je je af kunt melden.

Hierdoor kiezen de klanten er zelf voor of ze lid worden of zich afmelden. En dan is het ook geen spam ;)

Oww en je kan je site in je handtekening plaatsen. Hoef je niet elke keer je url te plaatsen :P
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!

Re: e-mail marketing

4
Ik denk dat je bij de verkeerde doelgroep zit als je bedrijven via een database van de kvk gaat benaderen. Zomaar mailen naar bedrijven mag overigens ook niet meer.

Misschien een idee om een bedrijf in te schakelen die alle regelgeving kent en software heeft waarmee de e-mailmarketing goed kan worden uitgevoerd.
https://www.firemultimedia.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.