Voorstellen: Steven

1
Hoi!

Mijn naam is Steven en ik ben 21 jaar. 

Al meerdere jaren bruist de ambitie in mij om een webshop te starten. Uiteindelijk na veel nadenken en uitpluizen wil ik graag een webshop openen in de woondecoratie of speelgoed voor kinderen. Zelf ben ik nog aan het oriënteren over welke producten en leveranciers hier het beste bij passen.

Zodoende weet ik veel af van verschillende manieren om een webshop te realiseren en een prachtige opmaak te maken (heb zelfs een webshop gemaakt voor een ander die wel producten had).

Op deze site heb ik nuttige informatie gevonden tot dusver, alleen nog geen concrete oplossing voor het knelpunt waar ik tegen aan loop, namelijk: welke producten en welke leveranciers zijn het beste voor mijn webshop?

Wellicht dat we elkaar kunnen helpen.

Maar dat knelpunt ligt ik ergens anders wel toe.. 

Groetjes!

Re: Voorstellen: Steven

2
Ik verbaas me er soms over dat bij mensen eerst het idee opkomt om een webwinkel te beginnen en in tweede instantie tot een keuze voor een artikel of branche komen, terwijl het voor mij zelf veel logischer lijkt om vanuit een branche, artikel of ambacht op het idee te komen e.e.a. breder te gaan vermarkten, b.v. via een webwinkel.
Allebei legitiem natuurlijk, maar het viel mij op.