Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Marctukker
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 juli 2021

Sea en SEO uit handen geven of?

12 juli 2021

Beste mede forumers,

Ik heb een nieuwe webshop en heb kwa SEO al heel veel gedaan.

Echter komen er geen bezoekers en heb ik ranking coach geprobeerd, wat wel wat bezoekers opleveren maar toren hoge kosten met zich meebrengt.

Zijn er mensen die ervaring hebben om de sea marketing uit handen te geven? Aanrader kwa bedrijf? Of zelf doen?

En aan wat voor budget moet je denken?

Hoor graag!

www.mxlnutrition.nl is de webshop
 
Gebruikersavatar
Dirkjan
Admin
Berichten: 2277
Lid geworden op: 09 augustus 2006
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Sea en SEO uit handen geven of?

20 juli 2021

SEO en SEA zijn twee verschillende dingen he? Je zit in een vrij competitieve markt. Op het eerste gezicht lijkt je site in orde, maar ik weet niet op welke zoektermen je mikt? Je hebt waarschijnlijk longtail-zoektermen nodig. Een goed blog of zeer uitgebreide productpagina's kan helpen, maar het gaat lang duren.

SEA kun je uitbesteden al is het ook wel handig als je een beetje weet wat er zoal gebeurt. Misschien eens een korte training van volgen?
 
Anonieme vraag
Berichten: 129
Lid geworden op: 03 november 2013

Re: Sea en SEO uit handen geven of?

22 juli 2021

Mijn ervaring is dat SEA uitbesteden niet rendabel is, tenzij je een enorm budget hebt. Ik had een budget van 2K per maand en als leek (wijs geworden door google) leek het mij verstandig dit door een professional te laten beheren. Lang verhaal kort: de kosten gingen omhoog, de verkopen omlaag. In de beste maanden behaalde men een iets beter resultaat dan ik zelf had, maar tegen hoge beheerkosten. Conclusie: ik kon het beter zelf doen. Duizend smoezen gehoord, tijd dit, tijd dat, markt dit, markt dat. Afgekocht wegens wanprestatie en vanaf de dag dat ik het zelf deed gingen de resultaten weer omhoog.

Bedenk je wat je moet verkopen om een SEA professional (150euro per uur) rendabel te kunnen krijgen. Kost het je 600 per maand om te laten beheren, dan is iemand er hooguit 3 a 4 uur per maand mee bezig voor je. 
 
Marketinglover
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 maart 2022

Re: Sea en SEO uit handen geven of?

05 april 2022

Heb het adverteren voor mijn bedrijf een tijdje zelf gedaan met weinig resultaat. Veel tijd aan kwijt en niet het aantal conversies wat ik voor ogen had. Ben in contact gekomen met Stars of the net en tot op heden, nog steeds klant bij ze. Hoop dat je hier wat aan hebt en veel succes!
Advertentie

Succesvolle webwinkels hebben allemaal iets gemeen; ze worden online goed gevonden! Met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) heb je de beschikking tot een grote hoeveelheid aan marketingtools die de vindbaarheid van je webwinkel vergroten. Het platform is geschikt voor on-page optimalisatie. Er zijn tags, geoptimaliseerde headings en sitemaps die automatisch door Google gevonden worden. Ook kun je tijdelijke prijsverlagingen tonen, producten exporteren naar Admarkt van Marktplaat of vergelijkingssites. Verkoop op Facebook en gebruik recensies in je voordeel. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.