Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Rogah
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 april 2022

Op rekening betalen webshop

15 april 2022

Hallo!

voor mijn webshop ben ik opzoek naar een plugin/oplossing om "op rekening betalen" mogelijk te maken voor zakelijke klanten. Wat zijn hier de ervaringen en gouden tips?

Groet
 
Gebruikersavatar
Dirkjan
Admin
Berichten: 2277
Lid geworden op: 09 augustus 2006
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Op rekening betalen webshop

15 april 2022

Is je webshop gekoppeld met een betaalprovider? Dan moet je hier op zoek naar de oplossing, denk ik.
 
Wouter Hol
Moderators
Berichten: 3051
Lid geworden op: 02 september 2010
Contacteer:

Re: Op rekening betalen webshop

15 april 2022

voor zakelijke klanten. 
Dirkjan zijn suggestie is een goed begin, maar dat het voor zakelijke klanten moet zijn maakt dat wellicht wat lastiger. Althans, veel standaard achteraf betalen oplossingen van betaalproviders, zoals Klarna en Afterpay, zijn gespecialiseerd in B2C en niet zo zeer B2B. Dergelijke oplossingen bieden vaak maar beperkt B2B aan, er zit bijvoorbeeld een max aan het factuurbedrag dat ze voor je kunnen verzorgen. Wellicht is dat voor jou al voldoende. 

Maar laten we even een stap terug doen; Wat voor plugin/oplossing zoek je precies? Zoek je een oplossing die de factuur van je overneemt zodat je je niet druk hoeft te maken om te betaling of zoek je een oplossing zodat een zakelijke klant simpelweg kan bestellen en de factuur correct in je boekhoudsoftware terecht komt?
 
Gebruikersavatar
Ward
Berichten: 5343
Lid geworden op: 18 december 2010
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Re: Op rekening betalen webshop

20 april 2022

Advertentie

Word een e-commerce entrepeneur met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop). Dé aanbieder van professionele webshops voor het MKB. Bij deze SaaS-software hoef je nooit te betalen voor updates. Ook het inhuren van dure programmeurs is niet nodig. Toch voelt elke webshop als maatwerk. Kies uit aanpasbare responsive templates en meer dan 150 koppelingen. Sluit je aan bij meer dan 10.000 ondernemers. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht