Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
Amel
Berichten: 25
Lid geworden op: 06 februari 2021
Contacteer:

Webwinkel hosting

23 februari 2021

Ik zou heel graag willen weten welke webhosting jullie gebruiken voor jullie webshops. Ik wil overstappen van shared hosting. :) 
 
Krampex
Berichten: 9
Lid geworden op: 31 januari 2021

Re: Webwinkel hosting

24 februari 2021

Een dedicated server voor het web front-end en een database cluster met drie servers voor de backend. Maar dat is ovekill voor de meeste webshops :)
 
Gebruikersavatar
qwyrp
Berichten: 144
Lid geworden op: 09 oktober 2010
Locatie: Twello
Contacteer:

Re: Webwinkel hosting

24 februari 2021

Ik heb mijn Woocommerce webwinkel van Sitegrounds naar cloudways gezet. Dit bevalt me prima (server staat in A'dam), ik kan van alles instellen en de diverse indicatorsen geven aan dat CW beter presteert dan SG. Hulp is weliswaar in Engels maar is bekwaam
PDM internetdiensten voor bouwen en onderhouden van webwinkels & websites.
 
Gebruikersavatar
onoweb
Berichten: 8
Lid geworden op: 22 januari 2022
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Webwinkel hosting

29 januari 2022

Ik heb ook een klein aantal webwinkels via cloudways draaien. Ik raad ten sterkste aan om VPS hosting te gebruiken ipv Shared hosting.
Cloudways kan een goede oplossing zijn voor iemand met beperkte technische server kennis heeft en die een php webinkel wil hosten (zoals bv WooCommerce).
Je hebt dan een managed VPS, waar je het meeste via een GUI kan doen en je krijg ook (beperkte) toegang tot de shell. (hou er rekening mee dat je geen sudo rechten hebt).

Als je echt helemaal geen enkele technische kennis hebt kan je bv een freelancer inhuren om je webwinkel op te zetten op een VPS.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

 
DBA
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 februari 2022
Contacteer:

Re: Webwinkel hosting

21 februari 2022

Shared webhosting bij een betrouwbare partij werkt voor mij nog prima. :) Ik heb de webshop bij Antagonist staan en dat is bevalt me prima.
Mocht het de spuigaten uitlopen qua verkeer dan is er altijd ook nog een optie om een VPS af te sluiten, dan zou ik gaan voor een managed VPS van TransIP of van Webhare.
Dekbed Acties, de specialist in beddengoed! Dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens
 
Gebruikersavatar
Rubenb
Berichten: 25
Lid geworden op: 24 september 2015
Contacteer:

Re: Webwinkel hosting

23 april 2022

Hostinger! Heel tevreden mee en niet duur
Ruben

www.webshop-klantenservice.nl | www.bollie.co | Webshop klantenservice uitbesteden | Ook voor Bol.com