Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
tessieonline
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 februari 2020

Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

18 februari 2020

Ik ben op zoek naar een goede (Nederlandse) handleiding voor Magento 2. Ik heb een vliegende start nodig om snel op dit platform thuis te raken.

Dank voor het meedenken!
 
Gebruikersavatar
Sheng
Berichten: 20
Lid geworden op: 15 februari 2014
Contacteer:

Re: Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

07 juni 2020

Hi, een goede NL handleiding is er niet. Ik zou gewoon gaan voor een Engelse handleiding of boke, en je Magento 2 installatie in het Nederlands configureren. Dan kom je er wel uit.
Theewinkel voor losse thee: https://www.teasenz.nl
 
Richard van Delft
Berichten: 33
Lid geworden op: 03 februari 2011
Locatie: Rijen
Contacteer:

Re: Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

16 maart 2022

Een complete Nederlandse handleiding voor Magento 2 is er niet. Dat is ook lastig want door doorontwikkeling van Magento zal die al weer snel achterhaald zijn en eea is ook shopafhankelijk.

Wel kun je met de juiste zoekwoorden veel vinden voor zowel eindgebruikers als developers. Op https://www.firemultimedia.nl/category/ ... magento-2/ vind je een tiental onderdelen uitgelegd en op https://www.firemultimedia.nl/gratis-ma ... ndleiding/ kun je gratis een beknopte handleiding voor eindgebruikers downloaden.
 
bartjeboy
Berichten: 13
Lid geworden op: 16 januari 2019
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Goede (Nederlandse) handleiding Magento 2

04 oktober 2022

Na een overgang van Drupal naar Magento2 ben ik ook vaak op zoek naar praktische handleidingen. Waar ik in de engelstalige M2 documentatie maar geen antwoorden kon vinden op mijn vraag over attributes vond ik die wel op https://firemultimedia.nl/ dus de tips in dit topic zijn oke. Het is alleen geen complete handleiding; de  info over sommige topics moet je elders zoeken. 

  
Wie zoekt vindt mij op https://www.kaartenenatlassen.nl ;-)
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.