Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
schaduwweb
Berichten: 5
Lid geworden op: 30 mei 2023

Adword

30 juni 2023

Hallo,

Is er iemand die mij zou kunnen helpen om adwords in te stellen ? Of mij opweg zou kunnen helpen?
 
elegantweaves
Berichten: 68
Lid geworden op: 30 mei 2017
Contacteer:

Re: Adword

03 juli 2023

Bij welke stappen loop je vast op addwords en wat wil je bereiken met je addwords campagne?
 
schaduwweb
Berichten: 5
Lid geworden op: 30 mei 2023

Re: Adword

04 juli 2023

Ik wil eigelijk de adword instellen zo dat ik alleen de zoek woorden nog maar in hoef te zetten en de klik prijs. Dit is een nieuwe versie dan ik 10 jaar geleden heb gebruikt
 
elegantweaves
Berichten: 68
Lid geworden op: 30 mei 2017
Contacteer:

Re: Adword

05 juli 2023

  1. Als je je inschrijft voor Google AdWords (nu bekend als Google Ads), word je in principe door het proces geleid, inclusief het toevoegen van zoekwoorden en meer. Er zijn echter nog een paar andere belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden (bron google): 
  1. Doelstellingen bepalen: Voordat je begint met Google Ads, is het essentieel om duidelijke doelstellingen voor je advertentiecampagnes vast te stellen. Wil je meer verkeer naar je website genereren, leads verzamelen of producten verkopen? Zorg ervoor dat je je doelen specifiek, meetbaar en realistisch maakt.
  2. Onderzoek doen: Zoals je al aangeeft, is het cruciaal om vooraf onderzoek te doen voordat je met Google Ads aan de slag gaat. Begrijp hoe het advertentieplatform werkt, leer de terminologie en bestudeer de best practices voor het opzetten en optimaliseren van je campagnes. Dit helpt je om je budget effectief te besteden en betere resultaten te behalen.
  3. Trefwoorden onderzoeken: Het toevoegen van relevante zoekwoorden aan je advertentiecampagnes is een belangrijk onderdeel van Google Ads. Gebruik hulpprogramma's zoals de Zoekwoordplanner van Google Ads om zoekwoorden te onderzoeken en te ontdekken welke termen je potentiële klanten waarschijnlijk zullen gebruiken bij het zoeken naar producten of services zoals die van jou.
  4. Budgetbeheer: Stel een budget in dat past bij je doelstellingen en bedrijfsbehoeften. Houd er rekening mee dat je moet bieden op zoekwoorden, dus het is belangrijk om je budget strategisch te gebruiken en te testen welke zoekwoorden en advertenties het beste presteren.
  5. Advertentieoptimalisatie: Google Ads biedt verschillende tools en functies om je advertenties te optimaliseren. Zorg ervoor dat je regelmatig je prestaties controleert, test met verschillende advertentie-indelingen, bijvoorbeeld tekstadvertenties of beeldadvertenties, en pas je strategie aan op basis van de verzamelde gegevens.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.