Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

 
amsterdam-cadeau.nl
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 februari 2024

Alternatief voor My Parcel

05 februari 2024

Ik zit al jaren bij My Parcel en recentelijk keek ik naar de prijzen voor de verzendkosten van grotere pakketten (groter dan 1 meter) en die zijn enorm gestegen in mijn account: maar liefst 43% duurder t.o.v. 2023 (van 3,46 euro naar 4,95 euro). Daarmee wordt een TOESLAG maar liefst 80% van de gewone zendingskosten (6,20 euro). Is er ergens een recent (prijs)vergelijk voor partijen zoals My Parcel? 

Bij voorbaat dank.

Groet, Bob
Eigenaar Amsterdam-cadeau.nl
 
yazzys
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 november 2022

Re: Alternatief voor My Parcel

10 februari 2024

Misschien is Sendcloud iets? 
Groetjes uit Luxemburg
Yazzy's Fashion Accessories - Unieke Sieraden & Accessoires - https://yazzys.com/
 
Gebruikersavatar
Dirkjan
Admin
Berichten: 2331
Lid geworden op: 09 augustus 2006
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Alternatief voor My Parcel

12 februari 2024

Is er ergens een recent (prijs)vergelijk voor partijen zoals My Parcel? 
Cheap Cargo (https://www.cheapcargo.com/) was jarenlang een mooie vergelijker voor pakketten die niet standaard zijn qua formaat of gewicht. Het is overgenomen door PostNL en ik weet niet hoe goed het nu nog is. Vergelijkbaar met MyParcel zijn bijvoorbeeld Sendcloud (bekendste) Shops United (ook van PostNL) of SendSmart.
 
amsterdam-cadeau.nl
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 februari 2024

Re: Alternatief voor My Parcel

13 februari 2024

Dank zover beiden! Heb via via ook gehoord dat GLS relatief goedkoop kan zijn voor grote pakketten (> 1 meter). Blijkt echter niet zoveel te schelen dat het de moeite waard is van het experiment. 11,75 euro vs 12,09 euro... 
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

 
StijnS
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 juli 2023

Re: Alternatief voor My Parcel

20 februari 2024

GLS heb ik geprobeerd in 2023 voor 3 maanden. Is verschrikkelijk. Continu fouten en verkeerde bezorgingen. Dan is het x bedrag wat je meer betaald bij Postnl het echt wel waard om alle tijd in te stoppen om GLS problemen op te lossen en de slechte reviews proberen goed te praten. 

Ik verstuur producten in een doos van 127cm. Doe dit nog steeds met Postnl. Werkt toch het beste dan de rest. Klanten vinden dat het fijnst. 

Voordeel van GLS is wel dat ze het gratis komen ophalen. En dat een pakket tot 120cm bij hun in de standaard pakket valt. 

Iemand nog tips voor een webshop met 3500+ zendingen per jaar en 25% grote pakketten heeft. Ik laat een Postnl onder aannemer het ook ophalen, maar brengt het dan naar een postnl punt. 
 
jooostmhw
Berichten: 4
Lid geworden op: 20 februari 2024

Re: Alternatief voor My Parcel

20 februari 2024

Ik heb zelf wel goede ervaring met sendcloud, wellicht de moeite waard om even te bekijken.
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht