Op zoek naar een Partner voor een Groeiende Sieraden Webshop

1
Hallo allemaal,

Het afgelopen jaar ben ik gestart met een online webshop gespecialiseerd in sieraden. Mijn sterke punten liggen voornamelijk op het gebied van social media, marketing en het herkennen en onderzoeken van trends. Ik heb uitgebreide strategieën uitgewerkt om de webshop te laten groeien en de potentie is duidelijk aanwezig.

Momenteel werk ik echter alleen en merk ik dat het soms teveel wordt om alles in mijn eentje te beheren. Hierdoor raak ik het overzicht kwijt en verlies ik soms de motivatie. Om deze reden wil ik het bedrijf optimaliseren en uitbreiden op verschillende manieren.

Tot nu toe komen al mijn verkopen binnen via organische marketing door te posten op social media. Nu wil ik mij echter gaan verdiepen in andere methoden om omzet te genereren, zoals advertenties, e-mailmarketing en affiliate marketing. Zo ook dat dit meer gestructureerd kan worden.

Daarom ben ik op zoek naar een partner die bereid is om het risico te nemen en samen met mij aan dit avontuur te beginnen. Ik zoek iemand die 3-5 dagen per week samen met mij aan de webshop wil werken. Daarnaast geef ik de voorkeur aan iemand die van reizen houdt, omdat ik graag regelmatig vanuit het buitenland wil werken.

Heb je interesse of ken je iemand die perfect zou passen in deze rol? Laat het me dan weten!

Alvast bedankt