Webshop Snoopys: Te Koop

1
www.snoopys.nl

Vraagprijs: 2.500,- euro

Snoopys is medio deze zomer online gegaan en moet nog een goede naamsbekendheid opbouwen. Echter ondanks z'n relatief korte bestaan heeft de webshop al klanten mogen bedienen. De marge op de verkopen bedraagt op dit moment ongeveer een ruime 30%.

Snoopys werkt geheel volgens het dropshipping-systeem, wat betekent dat je geen enkele voorraad hoeft te houden en dus hiervoor ook geen kosten hoeft te maken. Bovendien levert de leverancier individuele bestellingen af, dus is er geen minimum afname!
De bestellingen worden rechtstreeks door de leverancier geleverd aan de klant met de mogelijkheid van track 'n trace.
Leveringen door de leverancier binnen 24 uur. Een en ander is administratief bijgehouden door de leverancier op de website onder een eigen account.

Er is voor Snoopys een Google AdWords-campagne opgezet, deze loopt op dit moment. Vanzelfsprekend gaat dit in de toekomst meer klanten genereren.

Omdat de merknaam Snoopys vrij uniek is in dit marktsegment heeft de webshop absoluut een grote potentie en heeft zeker groeimogelijkheden met een juiste aanpak. Echter omdat we ons richten op andere activiteiten hebben wijzelf geen tijd om hier extra aandacht aan te besteden.

Tot zover de eerste informatie, indien u echte belangstelling heeft voor Snoopys dan vernemen we dit graag van u.
Vanzelfsprekend zijn we immer bereid u te voorzien van de gevraagde informatie m.b.t. een eventuele overname van Snoopys.

Info? Mail naar: info@snoopys.nl
Snelst groeiende overzichts-site van Nederland.